Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

ring met vingerafdrukRing met vingerafdruk: draag je dierbaren dichtbij

Een vingerafdruk is het meest persoonlijke van een mens. Laat de vingerafdruk van je kind, bff, man of overleden dierbare graveren in een vingerafdruk ring en draag ze altijd dichtbij je! Deze ringen met vingerafdruk zijn van kindermaat tot damesmaat verkrijgbaar en de afdrukken worden middels een lasergraveermachine in de ring gegraveerd. We werken met de mooiste materialen.

Ring vingerafdruk van uitmuntende kwaliteit

Bij KAYA Sieraden vind je een vingerafdruk ring van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  Ieder mens heeft een persoonlijke vingerafdruk. Van geboorte tot aan de dood. Niets is dan ook persoonlijker dan een vingerafdruk ring. Wil je iemand die ontzettend veel voor jou betekent altijd dichtbij je dragen? Laat dan een ring graveren met zijn of haar vingerafdruk erop. Bij KAYA werken we alleen met de mooiste materialen. Zo kun je kiezen uit een ring van 926 sterling zilver, een ring met 18 karaat goud verguld of een ring met 18 karaat rosé goud verguld.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van een fingerprint ring

Een ring met vingerafdruk wordt ook wel een fingerprint ring genoemd. Bij KAYA kun je jouw vingerafdruk ring geheel naar eigen wens samenstellen. Je hebt namelijk verschillende breedtes qua ringen. Ga je voor een ring van 2,5 mm, 4mm of 7 mm? De ringen van 2,5 mm zijn overigens ook geschikt voor kinderen. Daarnaast kun je nog kiezen voor het type materiaal (zilver, goud of roségoud). Kies vervolgens de maat ring uit. Het is belangrijk dat je een goed passende ring besteld. De vingerafdruk ring wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt.. Twijfel je over de maat? Bestel dan eerst onze meet- en pasring. Upload vervolgens jouw foto met vingerafdruk. Indien gewenst kun je ook nog een tekst, letter of naam aan de binnenkant van de ring graveren

Hoe wordt een ring met vingerafdruk gemaakt?

We graveren de vingerafdruk van jouw dierbare met een (laser) graveermachine. De gravure kan in een ring, maar kijk ook eens bij onze complete collectie vingerafdruk sieraden voor meer inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan een armband met vingerafdruk of een dierbare ketting met vingerafdruk; altijd op het hart. Deze machine graveert de vingerafdruk diep in de ring. Daarnaast maken we in veel sieraden de gravure zwart voor een goed contrast. Op deze manier blijft het een herinnering voor altijd. Vervolgens wordt jouw vingerafdruk ring verpakt in een mooi roze sieradendoosje en is de ring met vingerafdruk binnen enkele werkdagen bij je in huis!