Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
KAYA sieraden Mannenarmband 'Cool Grey'
Mannenarmband 'Cool Grey' €28,90€23,12
Aanbieding
Aanbieding
KAYA sieraden Familie Set 'Shine Bright'
Familie Set 'Shine Bright' €59,90€47,92
KAYA sieraden Cadeaubon
Cadeaubon €0,00
Aanbieding
Aanbieding
Pagina 1 van 2

Een stoere armband voor papa graveren

Niet alleen vrouwen willen graag sieraden dragen, ook voor heren zijn er leuke sieraden te verkrijgen. Kaya Sieraden heeft bijvoorbeeld hele stoere heren armbanden in het assortiment opgenomen. Deze kan je helemaal naar wens laten graveren. Voor jongens en stoere papa's! Bekijk snel alle heren armbanden in het assortiment, er zit er vast één tussen die je cadeau kunt doen of voor jezelf kunt kopen!  

Armband voor papa

Is papa bijna jarig en zoek je een leuk cadeau voor papa zijn verjaardag? Een stoere heren armband is een heel tof cadeau om te geven! Kaya Sieraden heeft verschillende soorten armbanden voor heren in de collectie, er zit er vast één bij die bij jouw papa past. Ook voor Vaderdag is het geven van een mooie mannen armband een tof cadeau! Wist je dat we niet alleen armbanden maar ook sleutelhangers en manchetknopen graveren? Kijk bij onze collecties om het cadeau voor papa compleet te maken. 

Heren armband graveren

Wil je de armband voor papa nog specialer maken? Laat je heren armband graveren! Kaya Sieraden heeft een eigen graveermachine tot haar beschikking waarmee ze sieraden kunnen graveren met een bijzondere boodschap zoals een naam, datum of voorletter(s). Wil je graag een graveerde armband voor papa kopen als cadeau of gewoon zomaar omdat jouw papa de liefste is? Bekijk dan snel alle mogelijkheden voor gegraveerde armbanden voor heren en kies een mooie heren armband met naam uit!

Vader zoon armband

Wat nóg stoerder is, is de vader zoon armband. Wil je zoontje er graag net zo stoer uitzien als papa? Geef dan de vader zoon armband cadeau aan papa! Er zijn verschillende vader en zoon armbandjes te krijgen, deze stoere armbanden zijn gemaakt van leer en in het zwart en bruin te koop. Kijk snel in het beschikbare assortiment welke vader zoon armband jij wilt kopen!

Wat de vader zoon armband nog specialer maakt, is deze laten graveren met een persoonlijke boodschap. De magnetische ijzeren sluiting op de armbanden kan namelijk voorzien worden van een korte tekst, initialen of een bijzondere datum. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo maak je de vader zoon armband nog specialer! Uiteraard is er ook de combinatie voor vader dochter armband of laat je dochter de armband heren aan papa geven als uniek cadeau!