Heren armbanden

papa sieraden

Een stoere armband voor papa kopen


Niet alleen vrouwen willen graag sieraden dragen, ook voor heren zijn er leuke sieraden te verkrijgen. Kaya Sieraden heeft bijvoorbeeld hele stoere heren armbanden in het assortiment opgenomen. En naast dat het voor mannen natuurlijk ook tof is om een sieraad te dragen is het ook voor kinderen ontzettend leuk om een cadeau voor papa te verzinnen. Een stoere armband is dan een ideaal cadeau. Bekijk snel alle heren armbanden in het assortiment, er zit er vast één tussen die je cadeau kunt doen of voor jezelf kunt kopen!  

Pagina 1 van 2

 

Armband voor papa

Is papa bijna jarig en zoek je een leuk cadeau voor zijn verjaardag? Een stoere armband is een heel tof cadeau om te geven! Kaya Sieraden heeft verschillende soorten armbanden voor heren in de collectie, er zit er vast één bij die bij jouw papa past. Ook voor Vaderdag is het geven van een mooie armband voor papa een tof cadeau!

 

Heren armband graveren

Wil je de armband voor papa nog specialer maken? Laat hier dan een persoonlijke tekst in graveren. Kaya Sieraden heeft een eigen graveermachine tot haar beschikking waarmee ze sieraden kunnen graveren met een bijzondere boodschap zoals een naam, datum of voorletter(s). Wil je graag een graveerde armband voor papa kopen als cadeau of gewoon zomaar omdat jouw papa de liefste is? Bekijk dan snel alle mogelijkheden voor gegraveerde armbanden voor heren en kies een mooie armband uit!

 

Vader zoon armband

Wat nóg stoerder is, is de vader zoon armband. Wil je zoontje er graag net zo stoer uitzien als papa? Geef dan de vader zoon armband cadeau aan papa! Er zijn verschillende vader en zoon armbanden te krijgen, deze stoere armbanden zijn gemaakt van leer en in het zwart en bruin te koop. Kijk snel in het beschikbare assortiment welke vader zoon armband jij wilt kopen!

Wat de vader zoon armband nog specialer maakt, is deze laten graveren met een persoonlijke boodschap. De magnetische ijzeren sluiting op de armbanden kan namelijk voorzien worden van een korte tekst, initialen of een bijzondere datum. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo maak je de vader zoon armband nog specialer! Uiteraard is er ook de combinatie voor vader dochter armband of laat je dochter de armband aan papa geven als uniek cadeau!