Zilveren baby armbandjes, een speciaal aandenken aan de geboorte!

baby armbandjes zilver

Door-en-door zilveren geboorte armbandjes, extra sterk!


Ah, wat lief! Een geboorte armbandje met gravure van écht zilver, een prachtig cadeau voor een pasgeboren baby. Speciaal ontworpen voor bijzondere momenten zoals haar doop of eerste verjaardag. Een zilveren armbandje om haar mollig polsje voegt iets speciaals toe aan dit bijzondere moment. Daarna wordt het een tastbare herinnering, om later nog eens stil te staan hoe klein ze vroeger was. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

 

Zilver armbandje met gravure, extra speciaal

KAYA sieraden ontving zoveel verzoekjes van een armbandje als geboortecadeautje, daar moesten we natuurlijk wat mee. We ontwierpen een speciaal zilveren bedeltje met de perfecte maat voor een het armbandje. Niet te groot en niet te klein. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we op het naam armbandje ook nog haar geboortedatum graveren. Of graveer haar doopdatum om deze datum te koesteren. Alle geboortejuweeltjes worden extra sterk gemaakt van .925 zilver, zo is haar armbandje mooi voor altijd en een mooi aandenken voor later om terug te kijken hoe klein en fijn haar polsje was. 
 

Zilveren baby armbandjes, extra sterk handgemaakt van de mooiste materialen

Je vindt de allermooiste écht zilveren geboorte armbandjes bij KAYA, gemaakt van de beste materialen, voor een goede prijs. De prijzen van KAYA's zilveren baby armbandjes zijn een stuk voordeliger dan andere kindersieraden merken met soortgelijke armbandjes. Dit komt omdat KAYA geen gebruik maakt van dure reclame voor haar zilveren baby armbandjes, geen studio huurt en alles zelf ontwerpt en inkoopt. We gebruiken hiervoor de beste zoetwaterparels, glinsterende kristallen en bedeltjes, alles door-en-door zilver. We verpakken daarnaast elk zilveren babyjuweeltje exra mooi, gelijk klaar om te geven! 
 

Tastbare herinnering aan vroeger met een baby armbandje

Zijn ze niet ontzettend schattig deze new baby bracelets van echt zilver? De zilveren baby armbandjes van KAYA worden stuk voor stuk met de hand gemaakt van echt .925 zilver, zoetwaterpareltjes, edelsteen en Swarovski kristallen. Een geweldig kraamcadeau of een babyshower cadeau. Wat zal het armbandje lief staan om haar mollige polsje tijdens haar eerste fotoshoot. Voor onze baby juweeltjes gebruiken we alleen het állersterkste 49-draads staaldraad, we weten uit ervaring hoe hard een baby kan trekken. Om nog jaren plezier te hebben van het baby armbandje monteren we een sterk zilveren verlengkettinkje aan elk armbandje. Zo heeft je kleine meid nog circa 3 jaar plezier van haar zilveren baby armbandje, waarna het in de ‘souvenirs-voor-later-doos' verdwijnt. 
 

Bedelarmband kind: stel zelf samen

Je oma kent ze vast nog, zilveren armbandjes met allemaal twinkelende bedels eraan. Uren kon ze er naar kijken, gefacineerd door de vormpjes en kleurtjes. Bij KAYA sieraden maken we nu ook bedelarmbandjes, maar dan verpakt in een modern jasje. Zo kan je er zelf een bedel aan doen met een gravure, aangevuld met hippe moderne bedels. Kies uit hartjes, beesten, pareltjes en prachtige symbolen. Met zo'n samengesteld armbandje met naam geef je een prachtig symbolisch cadeau dat ze voor altijd zal koesteren. Natuurlijk door-en-door zilver, voor altijd mooi.

Moeder & babysieraden, uniek kraamcadeau

“Keeping the memory alive”, dit is waar Tanja Rakhou (oprichtster) aan dacht toen ze babysieraden voor moeder en dochter ontwierp. 'De reacties waren fantastisch, al mijn vriendinnen wilde een setje voor henzelf en hun mini-me". Hoe symbolisch; mama en baby hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid. 

 ★ Veel Zilveren Baby Armbandjes: vóór 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★