Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Sleutelhanger voor moederdag

Een persoonlijk moederdagcadeautje voor onderweg. Bij KAYA Sieraden laat jij je eigen moederdag sleutelhanger maken. We graveren namen, data en een eigen tekst of tekening in de sleutelhanger. Een tastbare herinnering aan thuis met de onderliggende boodschap; rij voorzichtig, we hebben je nodig! Papa & kids, zijn jullie nog op zoek naar het ideale moederdag cadeautje? Lees snel verder!

Sleutelhanger knutselen moederdag

De leukste cadeautjes zijn altijd zelf gemaakt! Laat daarom de kids de sleutelhanger voor moederdag zelf maken. Hoe? Simpel! Bij KAYA Sieraden kun je een handgeschreven tekstje of tekening op een sleutelhanger laten graveren. Een ontzettend uniek en praktisch cadeautje voor moederdag. Dit jaar geen zelf gemaakt ontbijt op bed, maar een sleutelhanger maken voor moederdag! Niet alleen zal mama ontzettend blij zijn met haar moederdag cadeau, de kinderen hebben enorm veel plezier tijdens het maken en uitzoeken van de sleutelhanger voor mama.

Moederdag cadeau sleutelhanger

Het KAYA aanbod in sleutelhangers is de laatste maanden flink gegroeid. Van een simpele sleutelhanger met poppetjes - die symbool staan voor de kids - tot heuse kindertekeningen op ronde, ovale en hartvormige sleutelhangers. Ook leren sleutelhangers met gravure voegen we aan onze collectie toe. Dankzij deze unieke en opvallende sleutelhanger is mama haar sleutelbos nooit meer kwijt! Het ideale cadeau voor moederdag; praktisch & liefdevol voor onderweg.

Moederdag armband cadeau

Omdat we dit jaar graag alle moeders eens extra in het zonnetje zetten, ontvang jij naast je sleutelhanger een gratis moederdag armbandje cadeau. Liever geen sleutelhanger? het maakt niet uit of je iets kiest uit onze collectie moederdag sieraden of liever iets anders uit onze ruimte collectie koopt zodat je de mooie gratis moederdag armband aan je moeder kunt geven. Bij besteding v/a €40 kun je de armband in je winkelmandje toevoegen. Vergeet niet de code 9mei in te vullen! 

Is mama ontzettend blij verrast met haar nieuwe sleutelhanger? Laat het ons weten door een foto te plaatsen op Instagram. TAG @KAYASieraden zodat wij van jullie fijne moederdag momentje kunnen meegenieten.