Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Geef een sleutelhanger voor Moederdag cadeau

Een persoonlijk Moederdag cadeautje voor onderweg. Bij KAYA Sieraden laat jij je eigen Moederdag sleutelhanger maken. We graveren namen, data en een eigen tekst of tekening in de sleutelhanger. Een tastbare herinnering aan thuis met de onderliggende boodschap; rij voorzichtig, we hebben je nodig! Papa & kids, zijn jullie nog op zoek naar het ideale Moederdag cadeautje? Lees dan snel verder!

Moederdag sleutelhanger maken

De leukste cadeautjes worden door de kinderen zelf gemaakt. Laat daarom de kids de sleutelhanger voor Moederdag zelf maken. Hoe? Simpel! Bij KAYA Sieraden kun je een handgeschreven tekstje of tekening op een sleutelhanger laten graveren. Een ontzettend uniek en praktisch cadeautje voor Moederdag. Dit jaar geen zelf gemaakt ontbijt op bed, maar een eigen ontworpen sleutelhanger voor Moederdag! Niet alleen zal mama ontzettend blij zijn met haar Moederdag sleutelhanger, de kinderen hebben enorm veel plezier tijdens het maken en uitzoeken van de sleutelhanger voor mama.

Moederdag sleutelhangers

Het KAYA aanbod in sleutelhangers is de laatste maanden flink gegroeid. Van een simpele sleutelhanger met naambedels- die symbool staan voor de kids - tot heuse kindertekeningen op ronde, ovale en hartvormige sleutelhangers. Ook leren sleutelhangers met initialen voegen we aan onze collectie toe. Dankzij deze unieke en opvallende sleutelhanger is mama haar sleutelbos nooit meer kwijt! Het ideale cadeau voor Moederdag; praktisch & liefdevol voor onderweg. Is mama ontzettend blij verrast met haar nieuwe Moederdag sleutelhanger? Laat het ons weten door een foto te plaatsen op Instagram. TAG @KAYASieraden zodat wij van jullie fijne Moederdag momentje kunnen meegenieten.