Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Bedeltjes

Zilveren bedeltjes - Voor Bedelarmband of Bedelketting!

Hoe mooi is dat; voor ieder persoon of ieder belangrijk moment in jouw leven kies je een bedeltje voor aan jouw bedelarmband. Bij KAYA sieraden toveren we jouw levensverhaal om in een hoogstpersoonlijke bedelarmband. De bedeltjes worden stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen. Kies je bedeltjes, wij monteren het aan elkaar, verpakken het mooi en voilà: een persoonlijk cadeau!

Creëer je eigen persoonlijke bedelarmband voor mama

Op zoek naar bedeltjes voor aan jouw bedelarmband voor mama? Bij KAYA hebben we een ruim assortiment met bedeltjes. Kies bijvoorbeeld een bedeltje om kindernamen in te graveren of ga voor een speciale datum. Een bedeltje is een dierbaar stukje zilver waar een stukje van mama’s hart in zit. Door de fijne prijs en de sentimentele waarde zijn onze bedeltjes de nummer één cadeaus om te geven aan jouw mama. Een klein, dierbaar cadeautje, hoe bijzonder?!

Bedelarmband mama met bedeltjes van de beste kwaliteit 

De bedelarmbanden uit onze collectie zijn enorm geschikt om cadeau te geven. Door de ruime keuze in zilveren bedels, zit er voor iedereen en voor iedere gelegenheid wel een geschikt bedeltje tussen. Wat zal jouw mama, oma of schoonmoeder ontroerd zijn als ze het sieraad uit de verpakking haalt; één armbandje met zoveel mooie herinneringen! De bedelarmband mama is het perfecte sieraad om jouw (klein)kinderen dicht bij je te dragen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een geboortesteen bedeltje aan de bedelarmband te hangen of je kunt namen van je kinderen in de bedeltjes laten graveren. Al onze bedeltjes voor de bedelarmband mama zijn los bij ons te bestellen. Ook leuk: shop gelijk de bedelarmband kind. Zo kunnen mama en haar mini-me samen stralen.

Je eigen unieke bedelarmband of ketting met prachtige bedeltjes

Bij KAYA kun je jouw eigen bedelarmband of ketting samenstellen. Dit is super simpel, uniek en erg waardevol. Je kunt de armband met bedels ook heel goed cadeau geven. Kies uit één van de armbanden of kettingen en stel deze vervolgens samen met jouw eigen gekozen bedeltjes. Van glinsterende kroontjes tot geboortehangers voor de bedelarmband mama, voor iedereen zit er een geschikt bedeltje tussen. Wil je jouw bedelarmband extra persoonlijk maken? Kies dan bedeltjes waar je een speciale boodschap in graveert. Je kunt je naam er in graveren, maar ook een speciale datum of een betekenisvol woord. Een bedelarmband is niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Daarnaast worden al onze sieraden lief verpakt in een sieradenbuideltje voorzien van een zilverpoetsdoekje en wenskaartje, meteen klaar om te geven!