Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Bedeltjes | Voor bedelarmband of bedelketting!

Hoe mooi is dat; voor ieder persoon of ieder belangrijk moment in jouw leven kies je een bedeltje voor aan jouw bedel sieraad. Bij KAYA Sieraden toveren we jouw levensverhaal om in een hoogstpersoonlijke bedelarmband of -ketting. De bedeltjes worden stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals .925 sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen. Kies je bedeltjes, wij monteren het aan je sieraad, verpakken het mooi en voilà: een persoonlijk cadeau!

Bedels voor mama

Op zoek naar bedeltjes voor jouw allerliefste mama? Een armband of ketting met bedels leent zicht als het ideale cadeau voor moeder. Bij KAYA hebben we een ruim assortiment met bedeltjes. Kies bijvoorbeeld een bedeltje om kindernamen in te graveren of ga voor een het lieveheersbeestje, klavertje vier of de engel. Een bedeltje is een dierbaar zilveren item, waar een stukje van mama’s hart in zit. Door de fijne prijs en de sentimentele waarde zijn onze bedeltjes de nummer één cadeaus om te geven aan jouw mama. Als mama matchen met jouw mini-me? Bestel een bedelarmband kind voor haar!

Armband met bedels

De bedelarmbanden uit onze collectie zijn enorm populair en zeer geschikt als cadeau, voor een ander of voor jezelf. Door de ruime keuze in zilveren bedels, zit er voor iedereen en voor iedere gelegenheid wel een geschikt bedeltje tussen. Wat zal jouw mama, oma of schoonmoeder ontroerd zijn als ze het sieraad uit de verpakking haalt; één armbandje met zoveel mooie herinneringen! De bedelarmband voor mama is het perfecte sieraad om jouw (klein)kinderen dicht bij je te dragen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een geboortesteen bedeltje aan de bedelarmband te hangen of je kunt namen van je kinderen in de bedeltjes laten graveren. Alle bedeltjes voor de bedelarmband zijn los bij ons te bestellen. Ook leuk: shop gelijk de bedelarmband kind. Zo kunnen mama en haar mini-me samen stralen.

Jouw unieke sieraad met bedels naar keuze

Bij KAYA kun je jouw eigen bedelarmband of ketting met bedeltjes samenstellen. Dit is super simpel, uniek en erg waardevol. Je kunt de ketting of armband met bedels ook heel goed cadeau geven. Kies uit één van de armbanden of een ketting dames en stel deze vervolgens samen met jouw eigen gekozen bedeltjes. Van glinsterende kroontjes tot geboortehangers, voor iedereen zit er een geschikt bedeltje tussen. Wil je jouw bedelarmband extra persoonlijk maken? Kies dan bedeltjes waar je een speciale boodschap in kunt laten graveren. Je kunt je naam er in graveren, maar ook een speciale datum of een betekenisvol woord of symbool. Een bedelarmband of ketting is niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Alle sieraden worden luxe verpakt in een sieradendoosje of buideltje, direct klaar om te geven!