Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

alle bedeltjes

Bedeltjes | Voor bedelarmband of bedelketting!

Hoe mooi is dat; voor ieder persoon of ieder belangrijk moment in jouw leven kies je een bedeltje voor aan jouw bedel sieraad. Bij KAYA Sieraden toveren we jouw levensverhaal om in een hoogstpersoonlijke bedelarmband of -ketting. De bedeltjes worden stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen zoals .925 sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen. Kies je bedeltjes, wij monteren het aan je sieraad, verpakken het mooi en voilà: een persoonlijk cadeau!

Bedels voor mama

Op zoek naar bedeltjes voor jouw allerliefste mama? Een armband of ketting met bedels leent zicht als het ideale cadeau voor moeder. Bij KAYA hebben we een ruim assortiment met bedeltjes om je armband of ketting mee te personaliseren. Kies bijvoorbeeld een bedeltje om kindernamen in te graveren of ga voor een klassiek lieveheersbeestje, klavertje vier of de engel. Een bedeltje is een dierbaar item, waar een stukje van mama’s hart in zit. Door de fijne prijs en de sentimentele waarde zijn onze bedeltjes de nummer één cadeaus om te geven aan jouw mama. Als mama matchen met jouw mini-me? Bestel er een bedelarmband kind bij!

Kies de bedeltjes voor jouw persoonlijke sieraad

De bedelarmbanden uit onze collectie zijn enorm populair en zeer geschikt als cadeau, voor een ander of voor jezelf. Daarnaast zien we dat de bedeltjes ook mix & match aan een ketting worden gedragen. En als je er eenmaal een sieraad voor hebt, hoe leuk is het om dan ieder jaar nieuwe bedeltjes cadeaut te geven of krijgen! Door de ruime keuze in zilveren bedels, zit er voor iedereen en voor iedere gelegenheid wel een geschikt bedeltje tussen. Wat zal jouw mama, oma of schoonmoeder ontroerd zijn als ze het sieraad uit de verpakking haalt; één armbandje of ketting met zoveel mooie herinneringen! Een bedeltjes sieraad voor mama is het perfecte cadeautje om jouw (klein)kinderen dicht bij je te dragen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een geboortesteen bedeltje aan de bedelarmband te hangen of je kunt namen van je kinderen in de bedeltjes laten graveren. Alle bedeltjes zijn los bij ons te bestellen. Ook leuk: shop gelijk hetzelfde sieraad met bedeltjes in een kleinere versie voor je kind. Zo kunnen mama en haar mini-me samen stralen.

Jouw unieke sieraad met bedels naar keuze

Bij KAYA kun je jouw eigen bedelarmband of ketting met bedeltjes samenstellen. Dit is super simpel, uniek en erg waardevol. Je kunt de ketting of armband met bedels ook heel goed cadeau geven. Kies uit één van de armbanden of een ketting dames en stel deze vervolgens samen met jouw eigen gekozen bedeltjes. Van glinsterende kroontjes tot geboortehangers, voor iedereen zit er een geschikt bedeltje tussen. Wil je jouw bedelarmband extra persoonlijk maken? Kies dan bedeltjes waar je een speciale boodschap in kunt laten graveren. Je kunt je naam er in graveren, maar ook een speciale datum of een betekenisvol woord of symbool. Een bedelarmband of ketting is niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Alle sieraden worden luxe verpakt in een sieradendoosje of buideltje, direct klaar om te geven! 

Hoe maak je een bedel aan je bedelarmband?

Een ouderwetse bedelarmband heeft geen slotjes aan de bedels, die zitten direct netjes aan de armband met een open ringetje. Een veel mooier effect dan met slotjes ertussen, want die verlengen de bedel alleen maar met een lelijk stuk. Direct aan de armband is veel mooier. Maar hoe doe je dat nou netjes? ls je bij ons een losse bedel koopt, dan moet je hem zelf nog aan de armband maken. We zorgen er altijd voor dat er een goed ringetje aan zit, waarmee je hem aan een armband of ketting kan maken. En dan volg je de stappen:
- Pak het ringetje tussen twee tangetjes, en zorg ervoor dat de opening van de ring tussen de twee tangetjes zit.
- Draai de twee tangetje in een hoek van 90 graden van elkaar af. Dus niet de ring opentrekken (want dan vervormt het ringetje), maar de twee uiteindes van elkaar af draaien. Draai de ene tang naar je toe, en de andere van je af. Haak het open ringetje nu aan de bedel én door een schakel van de armband of ketting, en draai het ringetje tussen de twee tangen weer de andere kant op. Dicht dus!
- Buig het ringetje niet op de verkeerde manier open, anders is het netjes weer sluiten van de ring bijna niet meer te doen.