Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

moeder en zoon armbandVoor mama en haar stoere zoon!

'Het is niet eerlijk', kreeg ik te horen van mijn zoon Daan (toen 7 jaar). Waar mijn 2 dochters een hele collectie moeder dochter armbandjes hebben, had hij 'helemaal niets'. Aan deze oproep wilde ik wat doen, een kleine collectie moeder & zoon sieraden hebben we daarom samen ontworpen. Nu houdt hij ook trots mama's hand vast.... terwijl we onze matching armbandjes dragen. 

You and me, lets rock the world!

Op zoek naar leuke mama sieraden? KAYA heeft meerdere moeder zoon armbandjes. Van tijgeroog of  onyx armbandjes die je kunt personaliseren met bijvoorbeeld je naam of initialen, tot stoere rvs schakelarband met naam of leren armbandjes met gravure. Allemaal gemaakt van echte edelstenen,  (onyx en tijgeroog), duurzaam RVS en mooi rundleer. Zo geef je echte kwaliteitssieraden die nog lang mee gaan. Deze stoere moeder zoon armbandjes zijn dan ook perfecte moederdag sieraden

Betekenis edelsteen onyx

Voor de jongensarmbandjes werken we graag met Onyx, een prachtige zwarte edelsteen. Zowel in het oude Egypte als bij de Romeinen was Onyx een van de belangrijkste beschermstenen. Ze geloofden dat de steen kracht en doorzettingsvermogen gaf om je doelen te bereiken. Een perfecte steen voor stoere kids en mama's!

Een armband voor moeder en zoon, een stoer cadeau! 

Wil je een keer een bijzonder cadeautje geven aan de liefste moeder en haar knappe zoon? Dan is KAYA Sieraden jouw plek om een mooie set bij elkaar te shoppen. De armbandjes zijn onze bestsellers dus die vind je veel terug op deze pagina. Speciaal voor de papa's hebben we ook een collectie omtrent de vader zoon armband ontworpen, leuk om cadeau te geven! Ook leuk: armbandjes voor het hele gezin, ééntje met zwarte onyx kralen voor papa & zoon en voor mama een mooie armband voor dames. Zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen, hoe lief! Alle bestellingen worden met zorg samengesteld. We personaliseren precies zoals jij dat wil, verpakken ieder product in een mooie geschenkverpakking en alle pakketjes passen door de brievenbus.