Moeder zoon armband setje, symbolisch voor jullie band!

voor mama en haar stoere zoon!

'Het is niet eerlijk', kreeg ik te horen van mijn zoon Daan (7 jaar). Waar mijn 2 dochters een hele collectie parelarmbandjes hebben, had hij 'helemaal niets'. Aan deze oproep wilde ik wat doen, de collectie moeder & zoon armbanden hebben we samen ontworpen. Nu houdt hij ook trots mama's hand vast....nog even genieten van dit moment nu hij het nog wil ;)

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama 

You and me, lets rock the world!

KAYA heeft meerdere moeder zoon armbandjes, van .925 zilveren onyx armbandjes met zilveren sterren, tot Tibetaanse shamballa armbanden en 'key to my heart' armbandjes. Allemaal gemaakt van echte edelstenen (onyx, blauwe goudsteen, turqoise en tijgeroog). Zo geef je een echt kwaliteits sieraden dat lang mee gaat. Extra leuk: elk sieraad wordt luxe verpakt in een blauw zijden sieradenbuideltje. Mooi om te geven, en gelijk een opbergzakje om het jongens armbandje in te bewaren.

Betekenis edelsteen onyx

Voor de jongensarmbandjes werken we graag met Onyx, een prachtige zwarte edelsteen. Zowel in het oude Egypte als bij de Romeinen was Onyx een van de belangrijkste beschermstenen. Ze geloofden dat de steen kracht en doorzettingsvermogen gaf om je doelen te bereiken. Een perfecte steen voor stoere kids en papa's!

Een armband voor papa en zoon, een stoer cadeau! 

Speciaal voor de papa's hebben we ook een papa en zoon armbanden setje ontworpen, leuk om cadeau te geven! Ook leuk: armbandjes voor het hele gezin, ééntje met zwarte onyx kralen voor papa & zoon en voor dochter & mama een armbandje met glinsterende ivoorwitte schelpkralen. Zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen, hoe lief! Alle jongenssieraden worden verpakt in een blauw sieradenbuideltje, wel zo stoer! 

★ Bijna alle Mama & zoon sieraden: voor 16.00 uur besteld = dzelfde werkdag verzonden! ★