Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

vader zoon armbandnevoor mama en haar stoere zoon!

'Het is niet eerlijk', kreeg ik te horen van mijn zoon Daan (toen 7 jaar). Waar mijn 2 dochters een hele collectie moeder dochter armbandjes hebben, had hij 'helemaal niets'. Aan deze oproep wilde ik wat doen, een kleine collectie moeder & zoon sieraden hebben we daarom samen ontworpen. Nu houdt hij ook trots mama's hand vast.... terwijl we onze matching armbandjes dragen. 


You and me, lets rock the world!

Op zoek naar leuke mama sieraden? KAYA heeft meerdere moeder zoon armbandjes, van .925 zilveren onyx armbandjes met zilveren sterren, tot Tibetaanse shamballa armbanden en 'key to my heart' armbandjes. Allemaal gemaakt van echte edelstenen (onyx, blauwe goudsteen, turqoise en tijgeroog). Zo geef je echte kwaliteits sieraden die nog lang mee gaan. Deze stoere moeder zoon armbandjes zijn dan ook perfecte moederdag sieraden

Betekenis edelsteen onyx

Voor de jongensarmbandjes werken we graag met Onyx, een prachtige zwarte edelsteen. Zowel in het oude Egypte als bij de Romeinen was Onyx een van de belangrijkste beschermstenen. Ze geloofden dat de steen kracht en doorzettingsvermogen gaf om je doelen te bereiken. Een perfecte steen voor stoere kids en mama's!

Een armband voor papa en zoon, een stoer cadeau! 

Speciaal voor de papa's hebben we ook een collectie omtrent de vader zoon armband ontworpen, leuk om cadeau te geven! Ook leuk: armbandjes voor het hele gezin, ééntje met zwarte onyx kralen voor papa & zoon en voor mama een mooie armband voor dames. Zo ziet iedereen dat jullie bij elkaar horen, hoe lief!