Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Baby armbandje

Doopcadeau met betekenis, geef een doop sieraad

Ben je op zoek naar een origineel doopcadeau? Een klein meisje dat wordt gedoopt, een prachtig symbolisch moment. Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch cadeau geven? Dan is een doop sieraad met glinsterend kruisje het perfecte doopcadeau voor jou. Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal ontwierp KAYA dooparmbandjes, stuk voor stuk (extra sterk) gemaakt van de mooiste materialen. Dit is vast het mooiste cadeau van het doopfeest!  

Een doopsieraad, speciaal aandenken voor later

Een doop juweeltje is een mooi cadeau voor haar doop die ze op de grote dag kan dragen. Je kan het baby dooparmbandje nog persoonlijker maken door er een bedeltje aan te hangen met het doopjaar. Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is dit zijden zakje een mooi bewaarbuideltje voor haar doopjuweeltje. Zo hou je altijd een bijzondere herinnering aan haar grote dag. Wie weet wordt dit dooparmbandje net als het doopjurkje ook wel doorgegeven aan de volgende generatie. Als dit zo is, dan dient het dooparmbandje van een goede kwaliteit te zijn. De dooparmbandjes en sieraden die je in de webshop van KAYA Sieraden vindt zijn van een uitstekende kwaliteit en gaan lang mee.

Dooparmbandjes voor moeder en dochter van KAYASieraden.nl

Ben je op zoek naar een unieke doop of communie cadeau? Dan zijn de doopsieraden van KAYA Sieraden het perfecte geschenk. Het is erg mooi om zo de doop als een mooie herinnering te hebben en dit dicht bij je te kunnen dragen. Een sieraad als doop cadeau zal voor altijd meegaan, het zal misschien niet altijd gedragen kunnen worden, maar het kan wel voor altijd bewaard worden. In onze webshop vind je naast doopsieraden voor kinderen ook bijpassende sieraden voor de moeder. De doop is voor mama misschien nog wel specialer dan voor haar kleine meid. Hoe symbolisch, mama en baby hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid. Bekijk onze uitgebreide collectie aan doop cadeau, er zit vast wat voor je bij. Er zijn verschillende dooparmbandjes te verkrijgen, daarnaast kun je deze ook nog combineren met diverse bedeltjes. Ook kun je de bedeltjes ook laten graveren om het nog persoonlijker en specialer te maken. Een mooi baby armbandje, je vindt het zeker bij KAYA Sieraden.

Doop cadeaus gemaakt van de mooiste materialen

KAYA Sieraden gebruikt val al haar doop cadeaus alleen de mooiste materialen. Hierbij kun je denken aan Swarovski kristallen en prachtige zoetwaterparels. We gebruiken alleen extra sterk staaldraad, speciaal voor professioneel sieradengebruik. Zo zijn de armbandjes en doopkettinkjes zeker bestendig tegen grijpgrage baby handjes en kunnen ze niet zomaar kapot worden getrokken. Door het verlengkettinkje kan het doopcadeau nog een paar jaar worden gedragen, waarna het een tastbare herinnering wordt voor later. Zo kun je het dooparmbandje of de rozenkrans bewaren in een mooi doosje om zo nog eens terug te kunnen kijken naar deze bijzondere dag. Naast de dooparmbandjes zijn er nog meer geloofssieraden, zo hebben we ook dooparmbandjes speciaal voor jongens en in onze webshop vind je ook diverse communie sieraden. Alle dooparmbandjes en andere doop en communie sieraden zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen. Deze sieraden kun je gemakkelijk online bestellen en bij een bestelling vanaf €20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Door onze snelle levering ontvang je jouw doopsieraden ook nog eens snel in huis!

Zilveren dooparmbandje, luxe verpakt | KAYA Sieraden

Het babytje draagt vast een lief doopjurkje dat misschien wel van generatie op generatie is doorgegeven. Om het kleine meisje nog meer te laten stralen hebben wij van KAYA Sieraden een bijzonder doop cadeau ontwerpen. Zo vind je in onze webshop speciale zilveren dooparmbandjes. Bij het maken van de zilveren dooparmbandjes wordt er allen gebruik gemaakt van de mooiste en beste materialen. Zo zijn onze dooparmbandjes gemaakt van echte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes, uitstekende kwaliteit zilver en glinsterende kristallen. Dit is van het mooiste cadeau van het doopfeest. Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, mooi om het doop cadeau in te waren als bijzondere herinnering aan deze dag. Met het bijgeleverde zilverpoetsdoekje kan je het doopjuweeltje eenvoudig weer oppoetsen. Wie weet wordt dit dooparmbandje, net als het doopjurkje, ook wel doorgegeven op de volgende generatie.    

Moeder en dochter zilveren dooparmbandjes om samen te dragen

Om op een leuke en fijne manier terug te denken aan de dag van de doop, zijn er deze speciale doopsieraden. De zilveren dooparmbandjes van KAYA Sieraden zorgen voor een nog betere herinnering aan deze special dag. Voor de moeder is deze dag vaak nog specialer, een baby herinnerd zich dit waarschijnlijk niet meer. Maar door een mooi dooparmbandje kan ze er wel iedere keer aan herinnerd worden. De zilveren dooparmbandjes zijn voor baby’s, maar ook voor moeders hebben wij bijpassende armbandjes. Zo kun je een mooi moeder en dochter dooparmbandje in onze webshop kopen. Zo’n zilveren dooparmbandje is een ontzettend lief en een fijne manier om zo op deze speciale dag terug te kijken. Het moeder en dochter doop sieraad staat dan als teken voor de verbondenheid. De dooparmbandjes zijn gemaakt van uitermate goede kwaliteit zilver en blijven daardoor lang mooi. Je kunt verschillende dooparmbandjes bij ons bestellen en daarnaast kun je ze ook nog personaliseren door bijvoorbeeld het bedeltje te laten graveren.

Dooparmbandjes (zilver) en andere geloofssieraden online kopen

Voor de mooiste en uniekste zilveren dooparmbandjes ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. In onze webshop vind je verschillende dooparmbandjes in het zilver die allemaal een unieke uitstraling hebben en de herinnering van die ene speciale dag goed laten zien. De dooparmbandjes zijn nog een paar jaar door te dragen, door een handig verlengkettinkje. Toch zal er een tijd zijn dat het zilveren dooparmbandje niet meer zal passen, dan kun je deze opbergen om als herinnering te bewaren.

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht doopsieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar schoon kunnen. Zo wordt het doopjuweel nog bijzonderder en anderen helpen is misschien wel het mooiste juweel dat er is. Voor meer informatie hierover of over onze prachtige zilveren dooparmbandjes, kun je contact met ons opnemen. Naast dooparmbandjes beschikken wij over nog veel meer prachtige sieraden. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan bijzondere sieraden met een betekenis en bestel deze direct online!