Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

ketting met hartje zilver stainless

Ketting met hartje kopen

Ontdek de ultieme uiting van liefde en genegenheid door een mooie gepersonaliseerde ketting met hartje van KAYA Sieraden. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een dierbare of jezelf wilt verwennen, een hartjes ketting straalt altijd liefde uit op een stijlvolle manier. Bij KAYA heb je de keuze uit verschillende materialen en designs, zo kun je je eigen unieke persoonlijke hartjesketting samenstellen. Combineer het met bijvoorbeeld een geboortesteen zodat je je dierbare en herinneringen dicht bij je kunt dragen. 

Van stainless steel tot zilveren ketting met hartje

Bij KAYA vind je voor ieder wat wils, van stainless steel tot zilver en verguld. Het voordeel van stainless steel is dat het altijd mooi blijft. Of je er nou mee naar het strand gaat of omhoudt tijdens het sporten, je zult zien dat jouw hartjesketting z'n glans niet verliest. Met zilver kies je voor tijdloze elegantie, zilver staat altijd! Gebruik de filters op deze pagina om het gewenste materiaal te kiezen. 

Personaliseer jouw hartjes ketting

Je wilt natuurlijk niet met een sieraad lopen waar iedereen mee loopt. Het fijne van de sieraden van KAYA is dat je ze kunt personaliseren. Zo kun je de hartjesketting aanvullen met bijvoorbeeld een graveerbedel met daarop de geboortedatum van je geliefde, of de coördinaten van de plek waar je je grote liefde hebt ontmoet. Staat het hartje symbool voor je kinderen, dan kun je ervoor kiezen om de geboortestenen toe te voegen. Wil je graag de foto van een dierbare dichtbij dragen, kies dan voor een medaillon. Wat je ook wil, bij KAYA kun je personaliseren precies zoals jij dat wilt!