Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Zilveren schakelarmband | KAYA Sieraden

Een zilveren schakelarmband mag eigenlijk niet ontbreken in de sieradencollectie van iedere vrouw. Bij ons vind je de klassieke modellen maar dan met een modern tintje. Want wist je dat wij gespecialiseerd zijn in het personaliseren van sieraden? En we willen graag zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met onze gepersonaliseerde sieraden. Daarom zit aan ieder armbandje een verleng kettinkje gemonteerd. Zo weten we zeker dat de armband met naam past om jouw pols. En loopt jouw mini-me graag in dezelfde outfit als mama? Nu kan ze ook dezelfde sieraden dragen als mama want veel van onze sieraden zijn ook in kindermaat verkrijgbaar. Hoe leuk is het als jullie samen kunnen stralen met deze mooie sieraden!  

Schakelarmband van zilver, goud of rosé

De schakelarmbanden in onze dames collectie zijn allemaal gemaakt van zilver. Vind je de kleuren goud of roségoud mooier? Dat kan! De goudkleurige en roségoudkleurige sieraden van KAYA Sieraden zijn in de kern van zilver en daarna in een dompelbadje gegaan zodat ze de mooie goudkleur krijgen. Dat heet verguld en zorgt ervoor dat je tegen een fijne prijs toch jouw favoriete kleur kunt dragen.  

Personaliseer jouw zilveren schakel armband

Bij KAYA Sieraden houden we van gepersonaliseerde sieraden. We bieden dan ook heel veel mogelijkheden om van jouw zilveren schakelarmband een heel uniek en persoonlijk sieraad te maken. Kijk eens bij onze bedeltjes of daar iets tussen zit naar jouw smaak. Hou je van kleur, dan vind je vast onze geboortesteentjes van Swarovski® helemaal te gek. Wil je een naam, datum of andere tekst laten graveren, dan slaag je vast en zeker bij onze graveerbedels. Of ga je voor écht heel bijzonder en laat je een vingerafdruk, handgeschreven tekst of zelfgemaakte kindertekening graveren? Waar je ook voor kiest, als je bedeltjes kiest bij jouw sieraad zorgen wij ervoor dat deze gemonteerd worden. Wij leveren altijd een compleet sieraad zodat je deze meteen kunt dragen.  

Een schakelarmband is voor dames hét perfecte cadeautje

Ben je op zoek naar een cadeautje? Dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres! Een schakelarmband is een chique en tijdloos sieraad, perfect dus om cadeau te geven. Wist je dat je bij ons ook kunt shoppen voor een bijpassende damesketting of damesoorbellen? Heb je een mooie keuze gemaakt, dan gaan wij voor je aan de slag om er een mooi cadeau van te maken. Vlak voor verzending wordt alles nog even opgepoetst en we verpakken al onze sieraden in een mooie geschenkverpakking. Van chique doosjes met satijnen lint tot schattige zijden sieradenbuideltjes, ieder sieraad wordt apart verpakt. Zo weet je bij KAYA Sieraden zeker dat jouw zilveren schakelarmband, maar eigenlijk alle sieraden als een heel mooi cadeautje thuisbezorgd worden.