Sieraden online kopen voor bijzondere momenten

Als moeder zijnde herken je het vast wel: het liefst wil je de tijd even stilzetten om alle mooie momenten met je kindje op te slaan. Dé manier om herinneringen tastbaar te maken voor later? Sieraden!
Welkom bij KAYA sieraden! We zijn een online shop waar je alles kunt krijgen wat je zou kunnen willen op het gebied van sieraden voor mama's en kids. Denk bijvoorbeeld aan extra sterke babysieraden (ideaal kraamcadeau!), kettinkjes waarin je de naam van jouw spruit kan laten graveren, ringen met een geboortesteen en de leukste kinderoorbellen.

Van babyarmbandje tot kinderoorbellen, de mooiste kindersieraden vind je hier

We maken kindersieraden om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinsten exta sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo'n schattig sieraad. Of geef een tastbaar aandenken voor je baby die 1 jaar wordt, haar doopcommunie, haar verjaardag of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor bijzondere sieraden. Een kinderarmbandje om haar mollige polsje of glinsterende zilveren kinderoorbellen voegen iets speciaals toe aan háár feestelijk moment, daarna wordt het een bewaarsieraad voor later. Extra leuk: bij veel sieraden is ook een mama versie verkrijgbaar zodat moeder en dochter samen kunnen stralen. Alle sieraden worden stuk voor stuk extra sterk (!) gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. En omdat KAYA alle kinderjuweeltjes als cadeautje verpakt, zijn ze gelijk klaar om te geven! 

Goedkope sieraden voor moeder en dochter

Kleed je jouw kindje het liefst net zo mooi als jij zelf? Of kopieert jouw kleine meisje het liefst de look van haar mama? Dan heb je geluk want van veel van de kindersieraden is ook een mama variant beschikbaar voor het perfecte mommy & me momentje. Alle sieraden worden extra stevig gemaakt (wel zo praktisch met kids) van mooie materialen zoals Swarovski kristallen, edelstenen, zoetwaterparels, geboortestenen en zilver. Het graveren wordt met de hand gedaan en alle goedkope sieraden worden prachtig ingepakt.


Mama sieraden online bestellen, draag je liefsten dichtbij je

Mom & Me is een lieve moeder en dochter armband setje voor jullie sámen. Twee identieke goedkope sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. KAYA's baby sieraden mét bijpassende mama armbandjes zijn het perfecte kraamcadeau met naam voor elke kersverse mama! Of om je mama te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde als mama' armbandje? Alle kinderarmbandjes en mama sieraden zijn gemaakt van luxe materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, twinkelende kristallen, edelstenen en geboortesteen edelstenen. KAYA verkoopt ook zilveren armband met naam en ketting met naam met kindernamen, teksten of speciale data, wat een lief mamakado is dat! Alles wordt gegraveerd door een graveur met ruim 10 jaar ervaring. De goedkope sieraden zijn een tastbare herinnering aan belangrijke gebeurtenissen zoals de geboorte van een baby, of gewoon omdat je wil zeggen dat ze de liefste mama van de wereld is! Stuk voor stuk cadeaus die ze met trots zal dragen én voor altijd zal koesteren.

 

 Donatie per sieraad aan kinderen in Gambia

Om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Tot nu toe doneerde KAYA ruim €6000 zodat 16 kinderen naar school kunnen. Lees hier meer over ons Giving Back project.