Sieraden voor bijzondere momenten én speciale personen

Sieraden worden vaak gegeven bij een bijzonder moment of om een speciale band te symboliseren. Waar je even stil bij wil staan en wat je tastbaar wil herinneren door middel van iets waardevols. Misschien wil je aan je beste vriendin vertellen dat je er altijd voor haar zult zijn, of wil je de fijne band met je zus benadrukken.
KAYA heeft speciale collecties gemaakt voor papa & kind, bruidsmeisjes, beste vriendinnen (groot en klein), zusjes (groot en klein) en voor haar verjaardag.

Sieraden voor je bff

Beste vriendinnen door dik en dun? Symboliseer dit door onze bff-sets. Eentje voor jou en een voor haar. Ookal ben je niet altijd bij elkaar, dan kan je elkaar wel altijd een klein stukje bij je dragen.

Sieraden voor kleine ballerina's

Wat is er nu mooier dan je kleine meid in haar kleine tutu op het podium te zien springen. Niets toch? Na haar voorstelling kan je haar een klein pakje geven dat je met liefde hebt uitgekozen. Zilveren balletschoentjes bijvoorbeeld, voor in haar oortjes. Of voor aan haar zilveren ketting. 

Bruidsmeisje en Bruid

Ga je binnekort trouwen en wil je een unieke set voor jou en je bruidsmeisjes? Bekijk dan hier de bruidsmeisjes sieraden. Gemaakt van witte pareltjes, passend bij haar witte jurkje. Of kies een zilveren ketting waarin we de trouwdatum of namen in graveren. Zo heb je altijd een tastbare herinnering aan jullie bijzondere dag.

Geboorte en babyshower

Een klein hummeltje geboren en je wil uniek voor de dag komen? Iets dat ook voor later wordt bewaard, net zoals het eerste rompertje of de eerste schoentjes? Kies dan voor een sieradensetje voor de kersverse baby (haar eerste sieraad) met een bijpassend sieraad voor mama. Zeker weten dat mama het niet drooghoudt bij het zien van dit mooie cadeau! 
 

Je geliefde, om te zeggen 'ik hou van jou'

KAYA ontwerpt speciale sieraden om bijzondere momenten te vangen. Zeg 'ik hou van jou' door het geven van een sieraad uit deze collectie. Hiermee zit je zeker goed!