Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Zilveren kinderarmbandje voor je kleine prinses? 

Van zilveren kinderarmbandjes met échte zoetwaterparels tot een infinity armband met Zirkonia kristallen. KAYA heeft een grote collectie kinderarmbandjes zilver, om speciale momenten in het leven van je kleine meid te vieren. Een luxe kinderarmbandje om haar polsje voegt iets speciaals toe aan haar bijzondere feest. Alle kinderarmbandjes zijn gemaakt van door-en-door .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om cadeau te geven! 

Kinderarmband zilver, met liefde gemaakt

Alle kinderarmbandjes in onze collectie worden met liefde samengesteld. We bevestigen de bedeltjes stevig aan de armbandjes, omdat deze wel tegen een stootje moet kunnen. Een eventuele naam, datum of een symbool graveren we met liefde voor je op de armband of bedel. Zo maak je het sieraad voor de kleine echt uniek! 

Sieraden van de mooiste materialen

Bij KAYASieraden.nl vind je luxe kinderarmbandjes, geen plastic of houten kindersieraden, maar echt zilveren kindersieraden, gemaakt van de mooiste zoekwaterpareltjes, edelsteentjes en kristallen. Alle zilveren kinder armbandjes worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje. Zo kun je het armbandje direct cadeau geven. Het buideltje kan natuurlijk ook worden gebruikt om het armbandje in op te bergen. Met de kinderarmbandjes uit onze webshop heb je een echt kwaliteitssieraad dat jaren meegaat, waarna het daarna een mooie herinnering is voor later. De combinaties van kinderarmbandjes en bedeltjes is eindeloos.