Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

kinderarmbandjes zilver

Kinderarmband zilver voor je kleine prinses 

Van zilveren kinderarmbandjes met échte zoetwaterparels tot een infinity armband met Zirkonia kristallen. KAYA heeft een grote collectie kinderarmbandjes zilver, om speciale momenten in het leven van je kleine meid te vieren. Een luxe kinderarmbandje om haar polsje voegt iets speciaals toe aan haar bijzondere feest. Alle kinderarmbandjes zijn gemaakt van door-en-door .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om cadeau te geven! 

Kinderarmband zilver, met liefde gemaakt

Alle zilveren kinderarmbandjes in onze collectie worden met liefde samengesteld. We bevestigen de bedeltjes stevig aan de armbandjes, omdat deze wel tegen een stootje moeten kunnen. Een eventuele naam, datum of een symbool graveren we met liefde voor je op de zilveren kinderarmband of bedel. Zo maak je het sieraad voor de kleine echt uniek! 

Zilveren kindersieraden van de mooiste materialen

Bij KAYA Sieraden.nl vind je luxe zilveren kinderarmbandjes en kinderkettingen, geen plastic of houten kindersieraden, maar echt zilveren kindersieraden, gemaakt van de mooiste zoekwaterpareltjes, edelsteentjes en kristallen. Alle zilveren kinder armbandjes worden geleverd in een luxe verpakking. Zo kun je het armbandje direct cadeau geven. Het buideltje of doosje kan natuurlijk ook worden gebruikt om het armbandje in op te bergen. Met de kinderarmbandjes zilver uit onze webshop heb je een echt kwaliteitssieraad dat jaren meegaat, waarna het daarna een mooie herinnering is voor later. De combinaties van kinderarmbandjes en bedeltjes is eindeloos.