Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

De moeder dochter collectie voor Moederdag

Voor moeder en dochter: deze unieke sieraden symboliseren de eeuwige band tussen een moeder en haar kinderen. Hoe mooi is het wanneer je haar op Moederdag kunt verrassen met een tastbare herinnering aan jullie bijzondere band. Dankzij deze unieke sieraden setjes ben je, ook wanneer je niet samen bent, altijd met elkaar verbonden. Naast mama heeft ook oma een grote rol in jouw leven gespeeld. Stiekem voelt ze een beetje als een tweede moeder, een warme vrouw bij wie je altijd terecht kunt. Zij is ook de vrouw die jouw moeder heeft grootgebracht en zo zijn jullie met zijn drieën verbonden. Symboliseer de liefdevolle band tussen oma, moeder en dochter met prachtige sieraden voor 3 generaties. Voor ieder een sieraad zodat jullie voor altijd met elkaar zijn verbonden.

Moeder dochter sieraden voor jong en oud

Bij KAYA maken we Moederdag sieraden voor iedere leeftijd. Zo kun je als partner punten scoren wanneer je mama en de kleine prinses des huizes verrast met een sieraad. Mama heeft de tranen in haar ogen van dit emotioneel waardevolle cadeau en de kleine draagt haar sieraad met trots. Nu ziet iedereen dat zij en mama bij elkaar horen. Maar ook als oudere dochter kun jij heel goed voor een moeder dochter sieraad gaan. Zij zal stralen van geluk en stiekem is het ook een cadeautje aan jezelf, dat is nog eens een win-win situatie! Of je nu een moederdag sieraad voor een kersverse of al wat meer ervaren mama zoekt, bij KAYA shop je voor ieder een passend sieraad.

Jouw bestelling wordt met liefde verpakt

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, zorgen wij dat deze met liefde wordt gemaakt en verpakt. Alle sieraden worden bij besteding vanaf € 20,- kosteloos verzonden in een luxe buideltje of sieradendoosje, direct klaar om te geven. Wanneer je de verpakking bewaart, heb je direct een fijne plek om het sieraad in op te bergen wanneer je het even niet draagt. Bij je besteling ontvang je ook een poetsdoekje van ons cadeau, zo kan mama het Moederdag sieraad goed onderhouden