Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

moeder dochter sieraden

De moeder dochter collectie voor Moederdag

De band tussen moeder dochter is zo speciaal! En dat moet gevierd worden! KAYA Sieraden heeft unieke moeder-dochter sieraden setjes die je ook kan personaliseren. Hoe mooi is het wanneer je mama op Moederdag kunt verrassen met een tastbare herinnering aan jullie bijzondere band. Naast mama is er ook een andere vrouw die centraal staat in je leven, oma! Stiekem voelt ze een beetje als een tweede moeder, ze staat altijd voor je klaar en jullie kunnen heerlijk samen kletsen. Zij is ook de vrouw die jouw moeder heeft grootgebracht en zo zijn jullie met zijn drieën verbonden. Leg de liefdevolle band tussen oma, moeder en dochter vast met prachtige sieraden voor 3 generaties. Voor ieder een sieraad zodat jullie voor altijd met elkaar zijn verbonden.

Verwen je moeder op Moederdag met een sieraden setje voor mama en haar dochter

Bij KAYA maken we Moederdag sieraden voor iedere leeftijd. Zo shop je bij ons sieraden setjes voor mama & haar mini-me! Nu ziet iedereen dat zij en mama bij elkaar horen. Kan het nog schattiger? Maar ook als oudere dochter kun je heel goed voor een moeder dochter sieraad gaan. Zij zal stralen van geluk en stiekem is het ook een cadeautje aan jezelf, dat is nog eens een win-win situatie! Of je nu een Moederdag sieraad voor een kersverse of al wat meer ervaren mama zoekt, bij KAYA shop je voor elke mama het perfecte sieraad.

Jouw bestelling wordt met liefde verpakt

En wist je dat wij elke bestelling echt als een cadeautje voor je verpakken in een luxe satijnen buideltje of sieradendoosje? Direct klaar om cadeau te geven op 12 mei, super makkelijk! Bij je bestelling ontvang je ook een poetsdoekje van ons cadeau, zo kan mama het Moederdag sieraad goed onderhouden

Benieuwd met welk sieraad jij je mama deze Moederdag gaat verrassen!