Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

huwelijk sieraden

Unieke bruidssieraden voor jouw bijzondere dag

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een prachtige bruidssieraden set? De sieraden van KAYA maken jouw trouwdag compleet. Of je nu houdt van zilver, goud of klassieke parels, er is in onze sieraden bruid collectie voor iedere bruid een passend sieraad te vinden. Het is belangrijk dat de bruidssieraden passen bij jou als persoon én dat ze een mooi geheel vormen met die prachtige trouwjurk. Van een subtiele oorbel tot een wat grovere armband met bedeltjes: deze glinsterende bruidssieraden laten jou extra stralen. Bij KAYA staan we voor je klaar om van jouw bruiloft een stralende en onvergetelijke dag te maken.

Sieraden bruiloft laten personaliseren

De sieraden bruid laten personaliseren? Bij KAYA ben je hiervoor aan het juiste adres. Jullie namen, de trouwdatum of een symbool met waardevolle betekenis, alles is mogelijk. Wat het dragen van deze gepersonaliseerde bruidssieraden extra bijzonder maakt: het is een subtiele en tastbare herinnering aan deze wel heel speciale dag. Zo kun jij later altijd even wegdromen en dit bijzondere moment herbeleven. Het vastleggen van de trouwdatum of namen in trouwringen of andere bruidssieraden is een jarenoude traditie van onschatbare waarde. Wellicht ken je het van je eigen opa en oma: deze ringen krijgen extra betekenis wanneer ze na vele liefdevolle jaren worden overgedragen aan de (klein)kinderen. 

Van bruidsketting tot oorbellen bruid

De collectie bruidssieraden van KAYA is er voor iedere bruid met de wens om te stralen. Van armbandjes met klassieke en tijdloze parels tot een persoonlijke bruidsketting met gravure. Houd je het liever klein en subtiel? Ga dan voor een schitterende set bruidsoorbellen. Onze stiekeme favoriet voor bruiloften? De collectie met infinity sieraden: dit infinity-teken staat letterlijk symbool voor de oneindige liefde. Hoe bijzonder is dat? Welk bruidssieraad je ook kiest, bij KAYA wordt jouw bestelling met liefde gegraveerd én verpakt. Je ontvangt jouw sieraad in een luxe sieradendoosje, zodat je het sieraad netjes kunt bewaren tot de grote dag. Een klein bruiloft cadeau van ons aan jou.

Sieraden voor bruidsmeisjes

Hoewel jij als bruid natuurlijk het stralende middelpunt van de dag bent, wil je ook dat je bruidsmeisjes er fantastisch uitzien. Ook zij worden blij van een uniek sieraad speciaal voor jouw bijzondere dag. Deze tastbare herinnering is het perfecte cadeau voor bruidsmeisjes. Bedank ze voor hun onvoorwaardelijke steun en liefde in de aanloop naar de bruiloft toe. Wat zullen ze stralen! 

Welke sieraden zijn geschikt voor een bruiloft? 

In principe is ieder sieraad geschikt voor een bruiloft. Belangrijk is vooral dat het sieraad bij jou en de bruidsjurk past. Kies je voor zilveren of gouden bruidssieraden? Houd je het subtiel of ga je voor een wat grover sieraad? Het is jouw dag en dus heb jij het voor het zeggen, maar wij kunnen je wel wat bruidssieraden tips voor je. Houd er in ieder geval rekening mee dat je de sieraden waarschijnlijk een leven lang wilt bewaren. Zorg er daarom voor dat je kwalitatief sterke sieraden kiest, die lang mooi blijven. Bij KAYA shop je om deze reden enkel sieraden van de sterkste materialen. We werken met .925 sterling zilver, verguld, roestvrij staal en zoetwaterparels.