Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

medaillon ketting

Medaillon ketting

Met een medaillon ketting kun je je dierbaren dichtbij je dragen. De kleine maar fijne foto is veilig opgeborgen in jouw mooie sieraad. Wil je graag twee foto’s in je ketting medaillon? Bijvoorbeeld van je vader en moeder, of van je twee kinderen? Let er dan goed op dat je een hanger kiest waar twee foto’s in kunnen. Of je nu gaat voor één foto of voor twee foto’s, met een medaillon aan je ketting heb je een uniek sieraad waarbij je naar je dierbaren kunt kijken waar en wanneer jij wilt! 

Geef een ketting met foto medaillon cadeau

Zoek je een mooi en uniek cadeautje? Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een medaillon met daarin een foto is dan ook een schot in de roos. De hanger met foto wordt doorgaans aan een ketting gehangen. We hebben deze in verschillende modellen en lengtes zodat er altijd wel eentje bij zit die bij jou in de smaak valt. Liever een armbandje? Dat kan natuurlijk ook! Kijk maar eens naar dit armbandje met medaillon.

Zilveren medaillon met ketting graveren? Dat kan bij KAYA Sieraden!

Bij KAYA Sieraden zijn we gespecialiseerd in het personaliseren en graveren van sieraden. Met een zilveren medaillon kun je sowieso jouw dierbare foto bij je dragen. Wist je dat je bij de meeste medaillons de mogelijkheid hebt om deze óók te graveren? Zo kun je je ketting met foto nóg persoonlijker maken met bijvoorbeeld een datum of naam op de voorkant of achterkant. Per sieraad staat duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je kiezen voor een medaillon ketting met geboortebloem of naam. Enthousiast geworden over het graveren? Kijk dan eens bij onze gegraveerde kettingen wat de mogelijkheden zijn. 

Ketting met medaillon verder uitbreiden?

Bij KAYA houden we van gepersonaliseerde sieraden. Een medaillon ketting is natuurlijk al een ontzettend mooi en persoonlijk sieraad. Maar stel je eens voor dat je deze ketting aanvult met de geboortestenen van je kinderen. Of met graveerbedels met de namen van de geliefden die in het medaillon zitten. Letterbedels of gewoon lieve mooie bedeltjes. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw persoonlijke sieraad in no-time op de deurmat ligt zodat je deze misschien zelfs morgen al kunt dragen!

Mini medaillon met kindermaat ketting koop je online

Bij KAYA hebben we mooie kindersieraden in de collectie. Dus ook voor een medaillon voor je kind ben je bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren dan wel om voor een klein maatje te kiezen, bijvoorbeeld de ketting met medaillon hartje of de ketting met medaillon disc. Leuk is dat deze ook nog verder gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld een naam of datum op de voor- of achterkant.

Medaillon met een foto van je hond, kat of ander huisdier

Ben jij ook zo gek op je huisdier? Het is bij KAYA nu mogelijk om een foto van je huisdier in een medaillon te dragen. Voor de dierenliefhebbers onder ons, is dit de perfecte manier om je lieve huisdier altijd bij je in de buurt te hebben. Of je nu een foto van je hond in het medaillon wil, van je kat, hamster of ander huisdier, bij KAYA is dat geen probleem. Je stuurt ons de foto en wij zorgen ervoor dat deze mooi in het sieraad wordt verwerkt. Draag het medaillon aan een prachtige ketting en laat iedereen zien hoeveel je van je viervoeter houdt.