Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Een uniek cadeau voor oma

De geboorte van een kleinkind is iets heel speciaals. Of ze nu voor de eerste keer oma wordt, of dat er al een aantal kleinkinderen zijn: oma is telkens weer ontzettend trots. Het liefst heeft ze haar kleinkinderen altijd dichtbij. En dat kan! Met een uniek gepersonaliseerd sieraad van KAYA Sieraden. Laat de namen van de kinderen in een sieraad graveren en oma hoeft de kleinkinderen nooit meer te missen. Oma gaat vanzelf stralen wanneer je haar dit bijzondere cadeau geeft. Extra leuk: ook de kinderen zullen stralen van trots wanneer ze oma met dit betekenisvolle sieraad zien.

Cadeau voor oma van kleinkind

Haar verjaardag, een jubileum of gewoon omdat ze de liefste oma ter wereld is? Geef haar een origineel cadeau dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen. De band tussen een oma en haar kleinkinderen is voor altijd, leg deze band vast in een persoonlijk sieraad. Ga bijvoorbeeld voor een 3-generatie set voor oma, moeder en dochter(s): voor altijd met elkaar verbonden. Wist je dat je bij KAYA Sieraden ook handgeschreven teksten of zelfs tekeningen op sieraden en accessoires kunt laten graveren? Zo maken de kleinkinderen écht zelf een sieraad: een zeer bijzonder cadeau voor oma, van onschatbare waarde.

Bedel oma | Je sieraad uitbreiden

Wat maakt oma zo bijzonder? Misschien is ze wel de grappigste, stoerste of allerliefste oma. Of vertelt ze verhalen om bij weg te dromen. Jullie hebben samen een fantastische vakantie meegemaakt en maken de mooiste herinneringen. Breid je sieraad voor oma uit met vrolijke bedeltjes, welke symbool staan voor haar fantastische eigenschappen en jullie mooiste momenten samen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kroontje, omdat oma jouw koningin is. Of ga je voor een lieveheersbeestje, als herinnering aan die ene picknick in het park. Je hebt dit sieraad met veel zorg en aandacht uitgekozen en oma vindt het prachtig! Het mooiste cadeau voor oma namens de kleinkinderen.

Sieraad oma

Welk sieraad geef jij oma cadeau? Het is goed om eerst te achterhalen of ze het liefst zilveren, gouden of misschien wel rosé gouden sieraden draagt. Geef haar een slavenarmband of ketting met naam cadeau, waarvan ze vanzelf gaat stralen. Een echte aanrader: op de klassieke bangle laat jij een persoonlijke tekst graveren. Wil je het sieraad extra betekenis geven? De geboortesteensieraden staan symbool voor de geboortemaanden van de kleinkinderen, te leuk! 

Sieraad oma & kleinkind

Ben je zelf oma en wil je je kleinkind(eren) verrassen met een betekenisvol cadeau? Geef een gepersonaliseerd sieraad cadeau. Wat zullen ze trots zijn op dit door oma samengestelde cadeau. Een sieraad dat een leven lang bewaard zal worden, vanwege de waardevolle betekenis die het heeft. Wil je ook meteen jezelf verwennen met een nieuw juweel? Shop een set voor oma en kleinkind, om samen te matchen. Zo zijn jullie voor eeuwig met elkaar verbonden, hoe mooi is dat?

Oma ketting

Op zoek naar een unieke ketting voor oma? Bij KAYA Sieraden ben je aan het juiste adres. Je kunt onze kettingen geheel zelf samenstellen met gravures en symbolische bedeltjes. Van een klassieke infinity ketting tot een geboortesteen ketting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de ketting laat je een lieve tekst of de namen van de kinderen graveren. Deze ketting is het mooiste cadeau voor oma: zo draagt ze haar kleinkinderen namelijk altijd op het hart.