Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Lief cadeau voor oma, geef een betekenisvol sieraad

De geboorte van een kleinkind is zo bijzonder, daar past een mooi cadeau voor oma bij. Of misschien wel voor jezelf, om het moment vast te houden. Wat is er nu mooier dan een zilveren hanger met alle namen van oma's kleinkinderen erin verwerkt. Deze ketting met naam zal ze echt met trots dragen. Of kies voor een 3-generatie set, één voor oma, één voor mama en één voor kleindochter, voor altijd met elkaar verbonden! Houd je het liever wat subtiel? Ga dan voor een ketting met letter, super persoonlijk en klassiek.

Cadeau voor oma van kleinkind

Haar verjaardag, een jubileum of gewoon omdat ze de liefste oma ter wereld is? Geef haar een origineel cadeau dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen. De band tussen een oma en haar kleinkinderen is voor altijd, laat dit zien met deze prachtige sieraden. Kies bijvoorbeeld uit een armbandenset voor oma, mama en kleindochter(s). Het kleine meisje draagt bijvoorbeeld het sleuteltje waarvan mama en oma het slotje bezitten. Zo draagt de baby de sleutel tot jullie hard, hoe lief is dit cadeau voor oma? Als er later nog een kindje bijkomt, kan je deze set eenvoudig uitbreiden.
 
Wat maakt oma zo bijzonder?

 

 

 

Alle oma's hebben zoveel meegemaakt wat jij nog zelf gaat ervaren, dat maakt haar verhalen zo bijzonder. Je oma helpt je om de lekkerste poffertjes te maken, leert je punniken en leert je vooral om gewoon lekker jezelf te zijn. Je maakt je oma het meest blij met een cadeau dat je met zorg en aandacht hebt uitgekozen. KAYA maakt daarom speciale sieraden waarin je woorden, kleinkinder namen of data in kan laten graveren. Een persoonlijk en lief cadeau voor oma, dat ze met alle liefde zal gaan dragen! Komt er nog een kleinkind bij? koop een oma kleinkind sieraad 

Zijn er in de toekomst nog meer kleinkinderen op komst? Dan kan je kiezen voor een generatie set die later uit te breiden is met extra babyarmbandjes. Of kies een hanger met losse kinderbedels eraan, zoals deze. Je kan ook voor een moedersymbool kiezen, symbolisch voor dé grootmoeder van de familie. Al met al genoeg keuze om haar te laten stralen met een zorgvuldig uitgekozen cadeau.
Een 3 generatie set als cadeau voor oma, bijzonder en uniek! 

Wil je het net wat groter uitpakken en niet alleen oma een cadeau geven, maar ook mama een cadeau geven? Dan is een 3 generatie set cadeau ideaal voor jou! Van lieve armbandjes met zoetwaterparels tot stoere kettingen met een graveer bedel, er zit voor iedereen wat geschikts tussen. Het leuke aan onze drie generatie setjes is dat je de setjes makkelijk uit kan breiden naar meer, zo loopt ook jou zusje er fabulous bij! Een absolute topper bij elke oma!