Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

cadeau oma

Een uniek cadeau voor oma

De geboorte van een kleinkind is iets heel speciaals. Of ze nu voor de eerste keer oma wordt, of dat er al een aantal kleinkinderen zijn: oma is telkens weer ontzettend trots. Het liefst heeft ze haar kleinkinderen altijd dichtbij. En dat kan! Met een uniek gepersonaliseerd sieraad van KAYA Sieraden. Laat de namen van de kinderen in een sieraad graveren en oma hoeft de kleinkinderen nooit meer te missen. Oma gaat vanzelf stralen wanneer je haar dit bijzondere cadeau geeft. Extra leuk: ook de kinderen zullen stralen van trots wanneer ze oma met dit betekenisvolle sieraad zien.

Cadeau voor oma van kleinkind

Haar verjaardag, een jubileum of gewoon omdat ze de liefste oma ter wereld is? Geef haar een origineel cadeau dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen. De band tussen een oma en haar kleinkinderen is voor altijd, leg deze band vast in een persoonlijk sieraad. Ga bijvoorbeeld voor een 3-generatie set voor oma, moeder en dochter(s): voor altijd met elkaar verbonden. Wist je dat je bij KAYA Sieraden ook handgeschreven teksten of zelfs tekeningen op sieraden en accessoires kunt laten graveren? Zo maken de kleinkinderen écht zelf een sieraad: een zeer bijzonder cadeau voor oma, van onschatbare waarde.

Oma cadeau

Oma is niet alleen de grootmoeder van je kinderen, ze is zelf natuurlijk ook gewoon een mama! In principe is dus iedere armband, ring of ketting voor mama ook aan oma te geven, maar we hebben een paar sieraden die voor een oma met kleinkinderen wel heel bijzonder zijn. Beschikbaar in RVS, .925 (sterling) zilver of goud verguld, en met of zonder Geboortesteentjes. Altijd bijzonder en persoonlijk, en snel geleverd.

Bedel oma | Je sieraad uitbreiden

Wat maakt oma zo bijzonder? Misschien is ze wel de grappigste, stoerste of allerliefste oma. Of vertelt ze verhalen om bij weg te dromen. Jullie hebben samen een fantastische vakantie meegemaakt en maken de mooiste herinneringen. Breid je sieraad voor oma uit met vrolijke bedeltjes, welke symbool staan voor haar fantastische eigenschappen en jullie mooiste momenten samen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kroontje, omdat oma jouw koningin is. Of ga je voor een lieveheersbeestje, als herinnering aan die ene picknick in het park. Je hebt dit sieraad met veel zorg en aandacht uitgekozen en oma vindt het prachtig! Het mooiste cadeau voor oma namens de kleinkinderen.

Sieraad oma

Welk sieraad geef jij oma cadeau? Het is goed om eerst te achterhalen of ze het liefst zilveren, gouden of misschien wel rosé gouden sieraden draagt. Geef haar een slavenarmband of ketting met naam cadeau, waarvan ze vanzelf gaat stralen. Een echte aanrader: op de klassieke bangle laat jij een persoonlijke tekst graveren. Wil je het sieraad extra betekenis geven? De geboortesteensieraden staan symbool voor de geboortemaanden van de kleinkinderen, te leuk! 

Sieraad oma & kleinkind

Ben je zelf oma en wil je je kleinkind(eren) verrassen met een betekenisvol cadeau? Geef een gepersonaliseerd sieraad cadeau. Wat zullen ze trots zijn op dit door oma samengestelde cadeau. Een sieraad dat een leven lang bewaard zal worden, vanwege de waardevolle betekenis die het heeft. Wil je ook meteen jezelf verwennen met een nieuw juweel? Shop een set voor oma en kleinkind, om samen te matchen. Zo zijn jullie voor eeuwig met elkaar verbonden, hoe mooi is dat?

Oma ketting

Op zoek naar een unieke ketting voor oma? Bij KAYA Sieraden ben je aan het juiste adres. Je kunt onze kettingen geheel zelf samenstellen met gravures en symbolische bedeltjes. Van een klassieke infinity ketting tot een geboortesteen ketting, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de ketting laat je een lieve tekst of de namen van de kinderen graveren. Deze ketting is het mooiste cadeau voor oma: zo draagt ze haar kleinkinderen namelijk altijd op het hart.  

Cadeautje voor Oma

Klanten die bij ons bestellen, doen dat steeds vaker niet alleen voor een verse moeder, maar ook voor een verjaardag van Oma, of een gouden bruiloft bijvoorbeeld. De kleinkinderen bieden dan een mooi kado aan, uit naam van henzelf natuurlijk. Hoe leuk is het om Oma te verrassen met een mooie ketting waarin alle kinderen en kleinkinderen verwerkt zijn? Wat zou je nou kiezen voor Oma? Hieronder een paar voorbeelden, die vaak gekozen worden speciaal voor oma.

Hanger ‘Liefste Oma’

Tja, hoe duidelijk kun je zijn? Een prachtig oma sieraad aan je moeder geven, laat zien dat je niet alleen blij bent met haar als Moeder, maar haar ook waardeert als Oma voor je kinderen. Het is een schitterende spreuk, die de liefde heel duidelijk laat blijken voor haar. Het is een bedankje voor haar inzet om jou groot te brengen, en nu een helpende hand toesteekt bij het opvoeden van je eigen kinderen. Dit sieraad heeft al heel wat tranen van vreugde en dankbaarheid laten vloeien. 

Geboortesteen Hanger

Soms is het lastig om een sieraad te laten graveren voor Oma. Want stel nou dat je broer nog een kind krijgt over 2 jaar… Dat staat dan niet op die hanger! En in welke volgorde moet je de namen eigenlijk laten graveren. Jij geeft het cadeau alleen, dus moeten alleen de namen van jouw kinderen er op? Of al Oma’s kleinkinderen, ook al betalen die niet mee aan het cadeau? En moet dan de oudste eerst, of denk je dat je schoonzus boos wordt als je jouw kinderen als eerste laat graveren? In sommige families gaan deze beslissingen heel makkelijk. In andere families een beetje moeilijker. Maak het jezelf gemakkelijk door een sieraad met geboortestenen te kiezen. IN een aantal gevallen kun je daar later nog stenen bij laten hangen, en kan de nieuwe baby er gewoon nog bij met zijn of haar geboortesteentje! Een optie is dit mooie hart, met gravures van haar kinderen erin gegraveerd. Voor Oma wordt ook vaak een symbool van Moederschap gekozen, ze is per slot van rekening toch de Mater Familias. Een subtiele familie ketting zoals geeft weer dat haar Moederschap gewaardeerd wordt, en is voor een wat oudere dame soms ook gewoon een elegantere keuze.

Stel zelf een Uniek Sieraad samen

Steeds vaker wordt ons ook gevraagd mee te denken in een sieraad voor Oma. We hebben al talloze armbanden en hangers gemaakt, die speciaal voor oma werden bedacht en samengesteld! Kijk eens bij onze kettingen of armbanden, dan doe je al snel hele leuke ideetje op!