Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Geboortestenen van echt Swarovski

Onze Swarovski geboortesteen ringen zijn het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen. Zo kun je als moeder je kinderen iedere dag dichtbij je dragen. Elke geboortedatum heeft een eigen geboortesteen. Hierbij kun je de ring nóg persoonlijker maken met een initiaal van de naam van je zoon of dochter. Bekijk ons ruime assortiment aan geboortesteen ringen en draag je kind altijd dichtbij je.

Geboortesteen ring, een gepersonaliseerd cadeau

Een ring met geboortesteen wordt vaak aan kersverse mama’s cadeau gegeven om de geboorte van hun kleine wondertje te vieren. Een ring met naam en geboortesteen die de geboortemaand van je kindje symboliseert. Al onze ringen met geboortesteen zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver. Daarnaast hebben we ook ringen van 18 karaats goud verguld en 18 karaats rosé goud verguld. Onze gepersonaliseerde ringen worden verpakt in een mooi roze sieradendoosje. Leuk om te geven als kraamcadeau met naam! Daarnaast zit er een persoonlijk wenskaartje bij, waarop je een eigen boodschap kunt schrijven. Zo kun je het direct cadeau geven en geef je een stijlvol cadeau wat de kersverse mama iedere dag kan dragen.

Ring met naam en geboortesteen

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle ring, dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Veel vrouwen dragen een ring, en van ringen kun je nooit genoeg krijgen. Sommige vrouwen dragen zelfs meerdere ringen aan een vinger. Hoe leuk is het om een ring met naam en geboortesteen aan je assortiment toe te voegen? Extra leuk; combineer de persoonlijke ring met een geboortesteen ketting.

De geboortestenen per maand uitgelegd

Geboortestenen zijn edelstenen die horen bij de maand waarin je geboren bent. Elke maand heeft haar eigen geboortesteen met een unieke betekenis. Het gebruik en geloof in geboortestenen is al heel oud. Onze verre voorouders geloofden dat het dragen van de stenen geluk of rijkdom opleverde. Geboortesteen sieraden zijn niet alleen persoonlijk en symbolisch, maar ook kleurrijk door de verschillende intens stralende kleuren van de Swarovski®-kristallen. Ben je op zoek naar meer informatie over de geboortestenen, bekijk dan onze blog over geboortestenen per maand en hun betekenis

Ben je op zoek naar de kleur en betekenis van één specifieke maand, zoek in het rijtje van de geboortestenen hieronder jouw geboortesteen en kijk welke betekenis bij jou hoort! 

Januari geboortesteen = rode granaat
Februari geboortesteen = paarse amethist
Maart geboortesteen = lichtblauwe aquamarijn
April geboortesteen = witte diamant
Mei geboortesteen = groene smaragd
Juni geboortesteen = zachtroze amethist
Juli geboortesteen = rode robijn
Augustus geboortesteen = lichtgroene peridot
September geboortesteen = paarsblauwe saffier
Oktober geboortesteen = hardroze rozenkwarts
November geboortesteen = oranje citrien
December geboortesteen = groenblauwe topaas