Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

vriendinnen armbandjes

Verras je beste vriendin met een vriendschap sieraad! 

Is je beste vriendin jarig, vieren jullie een vriendschapsjubileum of wil je haar gewoon zomaar eens verrassen? Met een persoonlijk vriendschap sieraad zeg je: dankjewel dat je er voor me bent, we blijven voor altijd verbonden. Zo'n speciaal cadeautje ontvangen vindt natuurlijk elke vriendin leuk, dus heeft KAYA de leukste sieraden voor vriendinnen bij elkaar verzameld. Stuk voor stuk originele cadeaus, welke jij met zorg en aandacht voor haar samenstelt. Verras jouw liefste vriendin met een prachtig vriendinnen sieraad uit onze collectie en jullie band wordt nóg sterker. 

Speciaal sieraad voor je BFF

Wil jij je beste vriendin graag verrassen, maar heb je geen idee wat je haar moet geven? Wij helpen je op weg. Op deze pagina vol met vriendschap sieraden vind jij een speciaal sieraad voor je BFF. Ga bijvoorbeeld voor een vriendschapsarmband of een vriendschapsketting om jullie vriendschap te symboliseren. Wij vielen als een blok voor de puzzelstukjes kettingen die je met elkaar draagt, een mooie variant op het klassieke breek-hartje van vroeger.  Of wat dacht je van deze vriendschapsarmband, de slavenarmband? Jullie namen in twee armbanden gegraveerd, zodat je voor altijd met elkaar verbonden bent. Vanuit ons kantoor in Leiden graveren we de gewenste tekst met liefde en precisie op jouw sieraad. We werken met vooraanstaande lasers en graveermachines, om een tastbaar aandenken aan jullie band te creëren. 

Vriendschap sieraden met gravure

Wil jij je bestie verrassen met een origineel cadeau? Een origineel cadeau voor je vriendin is er eentje met een persoonlijke touch. Een vriendschap cadeau voor je beste vriendin kies jij speciaal voor haar uit. Het cadeau wordt pas echt uniek door het te voorzien van een gravering. Wat dacht je van een zilveren vriendinnen armband met jullie namen, een lieve tekst of datum erin? Dat is de meest persoonlijke vriendschapsarmband die je kunt krijgen of geven! Ook heel mooi en subtiel: twee hangers met jullie initialen erop gegraveerd. Met zo'n persoonlijk sieraad zul je haar zeker verrassen! Door deze persoonlijke inscriptie krijgt het cadeau een speciale waarde en is het een bijzondere herinnering voor altijd.

Geef een mooi sieraad cadeau aan je beste vriendin

Dit sieraad wat je met zorg hebt uitgekozen, zal zeker in de smaak vallen bij je vriendin! Bijna alle vriendschap sieraden zijn te voorzien van een gravure waarmee je het sieraad een persoonlijke touch geeft. Het sieraad is ook meteen klaar om cadeau gegeven te worden. We verpakken ieder sieraad namelijk netjes in een luxe geschenkverpakking zodat je zonder moeite het meest bijzondere cadeau kunt geven aan jouw dierbare BFF. Weet je al zeker dat het een zilveren sieraad, kijk dan eens bij onze zilveren sieraden

Vriendschap sieraden personaliseren? Tuurlijk kan dat!

Voor je vriendin haar verjaardag wil je natuurlijk wel laten zien dat je met zorg en aandacht een cadeau hebt uitgekozen. Met een persoonlijk cadeau van KAYA gaat dit zeker lukken. Graveer jullie beider namen bijvoorbeeld op de breekhartjes, of creëer een gepersonaliseerde armband voor je vriendin. Met zo’n bijzonder verjaardagscadeau voor je vriendin heb je zeker succes! Een lieve quote of een inside joke, jij bepaalt welke gravure we op het sieraad plaatsen.

Zilveren vriendschap sieraden met wenskaart

Wil jij een extra lieve boodschap meegeven bij je vriendschap cadeau? Ga dan voor een sieraad met wenskaartje. Met betekenisvolle teksten als "I love you to the moon and back" en "Beste vriendinnen voor altijd" laat je haar weten hoeveel ze voor je betekent. Het is een tastbare herinnering aan de bijzondere en onbreekbare band die jullie als beste vriendinnen met elkaar hebben. KAYA verkoopt diverse designs voorzien van symbolische bedeltjes gemaakt van door-en-door zilver. Zo blijft het voor altijd mooi. Vind jij het soms lastig wat je op een wenskaart moet zetten? Deze quote wenskaarten & sieraad zeggen heel veel van zichzelf en ze zijn er voor diverse gelegenheden. Met de mooie quote- sieraden kaarten zit je dus altijd goed. 

Bij KAYA krijg je hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij KAYA werken we alleen met de beste materialen. We begrijpen dat jullie vriendschap voor altijd is, dus gaan onze sieraden ook een leven lang mee. Van luxe .925 sterling zilver tot stevig stainless steel, bij ons shop je zeer hoge kwaliteit sieraden voor vriendinnen. We houden onze prijzen laag, zodat iedereen een vriendschap sieraad kunnen scoren. Omdat er aan de mooiste vriendschappen geen prijskaartje hangt.