Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Sieraden graveren Bangle 'Stel Zelf Samen'
Bangle 'Stel Zelf Samen' €28,90€23,12
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Sieraden graveren Armband 'Cute Heart'
Armband 'Cute Heart' €29,95€23,96
Aanbieding
Sieraden graveren Armband 'Cute Stars'
Armband 'Cute Stars' €36,95€29,56
Aanbieding
Aanbieding
Sieraden graveren Armband 'Infinity' 2x
Armband 'Infinity' 2x €39,95€31,96
Pagina 1 van 2

Armband met naam in het zilver, goud of rosé goud

Zoek je een armband met naam voor de allerliefste dochter, moeder of oma? Laat een armband graveren! Hoe mooi is het om de liefde in een gepersonaliseerde armband samen te vatten! Alle armbandjes uit deze collectie vertellen hun eigen verhaal met gegraveerde kindernamen, geboortedata of bedels met speciale symbolen. Zo draagt mama elke dag haar kinderen dichtbij zich. Door-en-door sterling zilver, voor altijd mooi.

Een armband met naam voor de liefste moeder

Zoek je een persoonlijk armbandje met naam, een verjaardagscadeau of gewoon een cadeau omdat ze de liefste mama is? Verras haar dan met een prachtige naam armband, een ring met naam of een ketting met naam. Helemaal gemaakt van echt sterling zilver, 18 karaat goud of 18 karaat rosé goud. Heb je onze 'Cute Balls' armband al gezien? Deze zilveren armband met naam voor dames is stoer en romantisch tegelijk! Aan het sieraad hangt een hartjesbedel, waarop je een naam of boodschap kunt laten graveren. Het kleine zilveren hartje en de zoetwaterparel geven de armband een speels accent. Een sieraad voor het leven. 


Armband met naam of lief woord: vertel jouw verhaal!

Bij KAYA zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van armbandjes met namen, woorden, een armband met letter of geboortedata. Laat bijvoorbeeld een baby armbandje met naam graveren en je hebt een prachtig persoonlijk kraamcadeau voor je (schoon)zus of beste vriendin. Ga jij voor een zilveren armband met naam of liever voor een gouden armband met naam? Een gepersonaliseerde armband voor vrouw of armband met naam voor kind; bekijk nu onze ruime collectie naamarmbandjes online.

Quote bangles met gegraveerde binnenzijde

KAYA heeft prachtige quote armband met de inspirerende tekst 'I love you to the moon and back'. Prachtig aan de buitenkant. En hoe lief om in de binnenkant van de slavenarmband kindernamen, geboortedata of een lieve spreuk te graveren. Het model is simpel en chique en maakt elke outfit af. Ook heel leuk in combinatie met meerdere naam armbandjes.