Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

moederdag armband

Een betekenisvolle armband voor Moederdag

KAYA Sieraden is dé webshop voor jouw moederdag sieraden cadeau! Verras haar dit jaar met een Moederdag armband zodat ze iedere dag zal stralen. Op deze speciale Moederdag cadeau armbanden pagina, vind je KAYA's populairste mama-armbanden. Van subtiel met gravure tot lekker opvallend met heel veel bedeltjes. Elke armband is uniek, net als jouw mama. Geef je een armband met Moederdag, dan heb je het perfecte cadeau. In onze collectie hebben we ook mooie moederdag kettingen en gepersonaliseerde moederdag sleutelhangers. Waar houdt jouw mama van?

Moederdag armband met naam

Het zelfgemaakte knutselwerkje van de kleine kan met Moederdag natuurlijk niet ontbreken. Een eigen geschreven gedichtje, prachtige tekening of ander stoer knutselwerkje; mama's hart smelt. Hoe mooi is het om de tekening of handgeschreven naam van jouw kleine vast te leggen in een sieraad. Bij KAYA Sieraden kan het! Dus pak de potloden maar en laat de kleine een mooie tekening maken of haar eigen naam schrijven. Upload je foto en laat de tekening of handgeschreven naam van de kleintjes op een sieraad drukken. Net dat beetje extra persoonlijk.

Een gouden armband voor Moederdag

Wanneer jouw liefde voor mama een goud randje krijgt! Ga jij voor een vergulde gouden armband voor jou mama? Of is zij team sterling zilver? We werken enkel met de mooiste materialen zodat jouw Moederdag sieraad een leven lang mee gaat. De stoere en populaire bangles worden gemaakt van stevig RVS en de lieve Cute Balls armband rijgen we op stevig staaldraad. Bij KAYA vinden we het belangrijk dat sieraden een leven lang mee gaan. Want dit sieraad staat voor jouw liefde voor mama, voor nu en voor straks.