Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Een armband voor Moederdag

KAYA Sieraden is dé webshop voor jouw moederdag sieraden cadeau! Verras haar dit jaar met een Moederdag armband waarmee ze iedere dag zal stralen. Op deze speciale Moederdag cadeau armbanden pagina, vind je KAYA's populairste mama-armbanden. Van subtiel met gravure tot lekker opvallend met heel veel bedeltjes. Geef je een armband met Moederdag, dan heb je het perfecte cadeau. In onze collectie hebben we ook mooie moederdag kettingen en gepersonaliseerde moederdag sleutelhangers. Waar houdt jouw moeder van?

Moederdag armbandjes collectie 

Bij KAYA houden we van armbandjes, daarom hebben we speciaal voor Moederdag onze armbandjes collectie uitgebreid. Dus of jouw moeder voor een verfijnd armbandje gaat, of liever een stevigere armband met stoere blokletters kiest, voor iedere liefste mama van de wereld hebben wij een cadeautje dat écht bij haar past. 

Moederdag armband met naam

Laat dit jaar een Moederdag armband graveren; extra persoonlijk en uniek. Een cadeautje dat ze voor altijd zal koesteren. De namen en geboortedata van de kids, de naam van haar partner of gewoon haar eigen naam; alles is mogelijk. Maak de Moederdag armband met naam compleet door er een geboortesteen aan toe te voegen, te leuk!

Moederdag armband maken

Knutselwerkjes van de kids kunnen met Moederdag natuurlijk niet ontbreken. Een eigen geschreven gedichtje, prachtige tekening of ander stoer knutselwerkje; mama's hart gaat er sneller van kloppen. Maar wat nu wanneer je deze tekeningen kunt vastleggen in een sieraad? Bij KAYA Sieraden kan het! De kinderen kunnen een eigen armband Moederdag knutselen. Upload je foto en laat de tekening van de kinderen op een sieraad drukken. Een zeer waardevolle armband draagt mama nu altijd met zich mee. Bonus voor papa en mama; een mooi excuus om de koelkast wat minder vol te hangen.

Gouden armband Moederdag

Het aanbod Moederdag armbanden is bij KAYA Sieraden enorm. Van goud vergulde armbanden tot .925 sterling zilver. De stoere bangles worden gemaakt van stevig RVS en de populaire Cute Balls armband rijgen we op stevig staaldraad. Bij KAYA vinden we het belangrijk dat sieraden een leven lang mee gaan; je sieraad vertelt immers een persoonlijk verhaal.