Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

moederdag armband

Een betekenisvolle armband voor Moederdag

KAYA Sieraden is dé webshop voor jouw moederdag sieraden cadeau! Verras haar dit jaar met een Moederdag armband zodat ze iedere dag zal stralen. Op deze speciale Moederdag cadeau armbanden pagina, vind je KAYA's populairste mama-armbanden. Van subtiel met gravure tot lekker opvallend met heel veel bedeltjes. Geef je een armband met Moederdag, dan heb je het perfecte cadeau. In onze collectie hebben we ook mooie moederdag kettingen en gepersonaliseerde moederdag sleutelhangers. Waar houdt jouw moeder van? Bij KAYA zijn we gek van armbandjes, daarom hebben we speciaal voor Moederdag onze armbandjes collectie uitgebreid. Dus of jouw moeder voor een verfijnd armbandje gaat, of liever een stevigere armband met stoere blokletters kiest, voor iedere liefste mama van de wereld hebben wij een cadeautje dat écht bij haar past. 

Moederdag armband met naam

Knutselwerkjes van de kids kunnen met Moederdag natuurlijk niet ontbreken. Een eigen geschreven gedichtje, prachtige tekening of ander stoer knutselwerkje; mama's hart gaat er sneller van kloppen. Maar wat nu wanneer je deze tekeningen kunt vastleggen in een sieraad? Bij KAYA Sieraden kan het! De kinderen kunnen een eigen armband Moederdag knutselen. Upload je foto en laat de tekening van de kinderen op een sieraad drukken. Ook heel mooi: een armband met namen van de kids. Een zeer waardevolle armband draagt mama nu altijd met zich mee. Bonus voor papa en mama; een mooi excuus om de koelkast wat minder vol te hangen.

Een gouden armband voor Moederdag

Zoals je ziet is ons aanbod in Moederdag armbanden enorm. Van luxe .925 sterling zilver tot verguld gouden sieraden. We werken enkel met de meest luxe materialen zodat jouw Moederdag sieraad een leven lang mee gaat. De stoere en zeer populaire bangles worden gemaakt van stevig RVS en de lieve Cute Balls armband rijgen we op stevig staaldraad. Bij KAYA vinden we het belangrijk dat sieraden een leven lang mee gaan; je sieraad vertelt immers een persoonlijk verhaal.