Slavenarmband kopen

bangle met tekstDe slavenarmband, een populair sieraad!

Slavenarmbanden hebben misschien hun naam niet mee, maar het zijn erg mooie en stijlvolle armbanden die erg populair zijn. Bij Kaya Sieraden hebben we verschillen slavenarmbanden, ook wel bangles genoemd, in de collectie in de kleuren zilver, rosé en goud. Ben jij een echte sieradenliefhebber? Dan kan een mooie slavenarmband bij jou niet ontbreken in de collectie sieraden! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

 

Prachtige slavenarmbanden bij Kaya Sieraden

Kaya Sieraden heeft diverse mooie slavenarmbanden in het assortiment. Een slavenarmband dankt zijn naam uit de tijd van de Romeinen. De slaven kregen boeien om hun armen die ze niet af konden doen, deze hadden geen sluiting en waren glad. Net als de slavenarmbanden van nu, alleen worden deze nu gedragen als sieraad.  

Een slavenarmband is een metalen armband uit één stuk. De slavenarmband is een gladde armband die geen sluiting heeft waardoor je deze over je hand heen moet schuiven naar je pols om deze te dragen. Tegenwoordig is een bangle een onmisbaar sieraad in de sieradenkist van menig vrouw. Deze armbanden zijn namelijk erg subtiel en passen bij elke outfit! Bij Kaya Sieraden kun je kiezen uit zilveren slavenarmbanden, gouden of rosé kleurige. Bekijk snel het hele assortiment bangles, voor ieder wat wils!

 

Slavenarmband met naam cadeau doen

Je kunt een slavenarmband graveren met een bijzondere datum, tekst of naam. Je maakt de slavenarmband zo erg persoonlijk en dit is ook erg leuk om cadeau te doen! Lijkt het jou leuk om een slavenarmband met naam cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf te kopen? Bekijk snel de mogelijkheden bij Kaya Sieraden voor een slavenarmband met naam!

Wist je dat graveren van een armband ook mogelijk is bij Kaya Sieraden? Je kunt een gegraveerde bangle kopen die voorzien is van een tekst, datum of naam. Dit is het perfecte cadeau voor mama’s, zusjes of vriendinnen! Je kunt kiezen uit een zilveren bangle, gouden of rosékleurige. De slavenarmbanden van Kaya Sieraden zijn gemaakt van het beste materiaal en een echt tijdloos sieraad. Maak je outfit helemaal af dankzij een gegraveerde slavenarmband met naam!

 

Geef wat terug!

Kaya Sieraden heeft een hart voor kinderen. Daarom wordt er per verkochte bangle (of ander sieraad) een bedrag overgemaakt aan stichting Eduki. Deze stichting maakt het voor kinderen in Gambia mogelijk om naar school te gaan. Dit is namelijk niet overal vanzelfsprekend. Voor deze kinderen is naar school gaan misschien wel het mooiste cadeau dat je kunt geven. Koop je een sieraad bij Kaya Sieraden? Dan steun je dus deze stichting omdat Kaya Sieraden een bedrag doneert per verkocht sieraad. Zo krijgt jouw sieraad een nog mooiere betekenis!