Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

alle ringenGa voor de leukst zilveren ringen van KAYA Sieraden

Wil je een ring kopen? De leukste ringen shop je bij KAYA Sieraden. Wij hebben een groot assortiment aan zilveren ringen, gouden ringen en rosé gouden ringen. Bekijk onze collectie dames ringen en kinderringen; ga je voor een ring met initialen, gegraveerde ringen, een ring met geboortesteen of ga voor een ring met vingerafdruk. KAYA Sieraden heeft voor ieder wat wils. Tevens kun je ook nog eens veel van onze ringen persoonlijk maken met een tekst, initiaal, naam, geboortedatum of vingerafdruk!

Zilveren ring dames in allerlei kleuren en maten

De ringen voor dames van KAYA Sieraden zijn er in alle mooie edelmetalen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld en 18 karaat roségoud verguld. Onze ringen zijn daarnaast beschikbaar in vele maten, soorten en ontwerpen. Ga voor een elegante minimalistische ring met initiaal of een ring met naam. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende breedtes aan ringen. Ga je voor een ring sieraad met een breedte van 2,5 mm, 4mm of 5 mm?

Een ring als cadeau?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan een zilveren ring als cadeau aan je bff, dochter, moeder of oma. Maak de ring nog persoonlijker; laat de ring personaliseren met een initiaal, klein stukje tekst, naam, geboortedatum, vingerafdruk of geboortesteen. Zo geef je gegarandeerd een uniek en origineel cadeau wat niemand anders heeft. 

Steun een goed doel met je aankoop!

Wanneer je een ring koopt bij KAYA Sieraden steun je ook nog eens een goed doel! Bij iedere aankoop doneren wij namelijk een deel van het bedrag aan het goede doel. KAYA Sieraden heeft een hart voor alle kinderen en daarom wordt er per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Edukia overgemaakt. Deze stichting zorgt er voor dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Wanneer je dus een zilveren ring voor dames of kind koopt bij KAYA Sieraden, draag ook jij bij aan dit mooie goede doel!