Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Infinity armband

Infinity sieraden voor oneindige liefde

De betekenis van het infinity teken is heel mooi: het symboliseert oneindigheid, kracht en eeuwige liefde. Niet voor niets zijn door-en-door zilveren infinity sieraden dé trend van dit moment. Zeg haar symbolisch hoeveel ze voor jou betekent. Onze producten worden gemaakt van .925 zilver, verguld goud of stainless steel, zo blijven ze voor altijd mooi. We verpakken de infinity sieraden in een luxe geschenkverpakking, zo is jouw liefdevolle cadeau gelijk klaar om te gegeven te worden!

Wat betekent het infinity teken?

De oorsprong van het woord infinity ligt in het Latijns woord 'infinitas', dat grenzeloosheid betekent. Ze dachten hierbij aan het universum, wat geen begin en geen einde heeft. Het symbool lijkt op een gekantelde acht, een soort lint dat oneindig doorgaat. Infinity sieraden zijn dus ontstaan om het idee van 'oneindigheid' te weerspiegelen. Van oneindige liefde, oneindige vriendschap of gewoon om te zeggen dat je er altijd voor iemand zal zijn. Daarom is het zo'n mooi cadeau (zeker in echt zilver), om aan een vriendin of dierbare te geven. Dus vaders en kinderen, opgelet. Als mama nu niet meeleest, geven we een mooie tip. Geef haar een Infinity ketting en graveer hierin de namen van haar kinderen.  Of kies een infinity armband met een voorletter, een inschriptie of gewoon om te zeggen dat je altijd van haar houdt. 

Het infinity teken als sieraad

Door de simpele vorm is het infinity symbool erg geliefd als sieraad. Er zijn ontzettend veel variaties ontstaan, allemaal met het infinity symbool als uitgangspunt. Bekijk bijvoorbeeld onze infinity sieraden met daarin gegraveerde namen, of met het woord 'forever' erin geschreven. KAYA weet al jaren als geen ander de liefde van mama voor haar kinderen te vangen in sieraden; achter ieder cadeau schuilt een persoonlijk verhaal. De Infinity armbanden en kettingen van KAYA Sieraden leggen deze oneindige liefdes vast. Een perfect cadeautje voor elke mama om zo haar kinderen dichtbij zich te dragen. Alles wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit .925 zilver en luxe verpakt, gelijk klaar om aan mama te geven.

Infinity sieraden bij KAYA 

Oneindige liefde dus. Bij KAYA vinden we dit een prachtige boodschap. De infinity collectie is dan ook niet voor niets een van onze eerste en meest uitgebreide collecties. Zo vertel je jouw moeder, zusje of beste vriendin gemakkelijk hoeveel je van haar houdt. Verras oma met een luxe set infinity oorbellen, verwen je vrouw met een subtiele infinity armband met prachtige zirkonia steentjes en ontwerp voor je tante een betekenisvolle infinity ketting waarbij de namen van dierbaren uit het materiaal worden gestanst. Bij KAYA wordt jouw infinity sieraad altijd kosteloos en met liefde gegraveerd.

Een infinity sieraad voor hem en haar 

Bij KAYA Sieraden vind je een uitgebreide (bijna oneindige) collectie aan infinity sieraden. Voor jong & oud en voor hem & haar. Je shopt hier namelijk niet alleen vrouwen sieraden, maar ook voor heren en kinderen vind je bij ons een passend juweel. De oneindige liefde moet immers met het hele gezin gedeeld & gedragen worden. Van stoere armbanden tot subtiele kinderkettinkjes. De liefde tussen moeder en dochter leg je vast met zilveren infinity moeder en dochter armbandjes. Jij draagt de naam van je dochter, en zij die van jou. Hoe symbolisch is dat?