Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Geboortebloem Armand | KAYA Sieraden

Ben jij gek op bloemen en verwen je jezelf of een ander graag met een mooi boeket? Dan zijn deze geboortebloem armbandjes helemaal jouw ding! Wist je namelijk dat iedere geboortemaand een eigen geboortebloem met unieke betekenis heeft? Net zoals een sterrenbeeld of geboortesteen, is jouw geboortemaand gekoppeld aan een betekenisvolle bloem. Bij KAYA laat je deze bloem nu op een geboortebloem armband graveren, zodat je het bloemetje altijd met je mee draagt. Ga je voor je eigen bloem of draag je het boeket van je geliefden?

Kies een armband en geboortebloem

Net als op de markt of in de winkel kun je bij KAYA je eigen bloemetje samenstellen. Je kiest zelf de armband die bij jou past, van een subtiele en elegante disc tot de wat grovere slavenarmband. Onze collectie geboortebloem armbanden is lekker ruim, zodat jij altijd een boeketje vindt dat bij jou past. vervolgens kies je zelf welke bloem we voor je op de armband mogen plaatsen. Ga jij voor je eigen geboortebloem of die van een geliefde? Denk aan je partner, kinderen of ouders. Kun je niet kiezen? Stel dan een boeket samen van de bloemen van al jouw dierbaren. Dit bosje bloemen heeft wel heel veel betekenis.

Een armbandje met geboortebloem kopen

Een armbandje of ketting met geboortebloem kopen doe je voor jezelf of een ander. Het is een blijvend bosje bloemen dat niet zal verwelken, hoe mooi is dat?! Bij KAYA shop je verschillende armbanden met geboortebloem naar keuze, zodat het sieraad helemaal bij jou past. Van een luxe jasseron armband met bedel tot een subtiel armbandje met meerdere kleine discs. Jij laat jouw favoriete geboortebloemen door ons op een armbandje naar keuze graveren.

Hoeveel geboortebloemen kunnen aan het armbandje

Jij stelt natuurlijk het liefst een boeket samen met de bloemen van al jouw geliefden. Daar hebben we in onze collectie ook zeker rekening mee gehouden. Je kunt namelijk op één bedel tot wel vier geboortebloemen laten plaatsen. Wij mixen de bloemen samen tot een mooi boeket, zodat ze netjes op het bedeltje passen. Zo kun jij bijvoorbeeld een betekenisvol boeket van je eigen gezin samenstellen, hoe leuk is dat? Ook heel mooi als cadeau voor je ouders of opa en oma: zo dragen zij de (klein)kinderen altijd met zich mee.