Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

ketting met vingerafdruk

Ketting met vingerafdruk: uniek en persoonlijk

Een ketting met vingerafdruk is een uniek en persoonlijk sieraad. Ieder individu heeft een eigen vingerafdruk. daarom is er niets persoonlijker dan een ketting met vingerafdruk. Laat een vingerafdruk graveren van je kind, man, beste vriendin, moeder of oma. Alles is mogelijk! Bij KAYA werken we met de mooiste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. 

Vingerafdruk ketting tegen een betaalbare prijs 

Wil je graag een vingerafdruk ketting tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie aan kettingen die je geheel naar eigen wens kunt laten graveren op de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Bij KAYA bestel je een ketting met vingerafdruk gemakkelijk door een foto van de afdruk te uploaden via de website. 

Personaliseer je vingerafdruk met ketting

Bij KAYA Sieraden kun je een dames ketting zilver met vingerafdruk geheel naar eigen wens personaliseren. Kies de gewenste hanger uit en laat hem met vingerafdruk en persoonlijke tekst graveren. Ga je voor een hanger in de vorm van een hartje, een disc of in de vorm van een bar. Bij KAYA Sieraden is het allemaal mogelijk. Wil je aan de voorkant van de ketting een vingerafdruk en aan de achterkant een handgeschreven tekst? Ook dit is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een vingerafdruk in combinatie met een handgeschreven tekst te graveren. 

Een ketting met vingerafdruk als gedenksieraad

Een ketting met vingerafdruk kan op vele manieren gebruikt worden. Het wordt ook vaak gebruikt als gedenksieraad bij een verloren dierbare. Een gedenksieraad heeft een hoge emotionele waarde en moet een mooie herinnering zijn aan een verloren dierbare. Hoe mooi is het om de vingerafdruk te laten graveren op een ketting? Zo heb je een mooie herinnering en draag je je dierbare altijd dichtbij je. Bij KAYA Sieraden is het tevens mogelijk om een ketting met foto of handgeschreven tekst te bestellen. Heb je nog een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Laat ons de tekst voor je op een ketting graveren.

Sieraden met vingerafdruk

Naast de kettinkjes vind je bij KAYA veel meer vingerafdruk sieraden. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een ring met vingerafdruk. Denk hierbij aan een set ringen, zodat jij en je geliefde elkaar altijd dicht bij je dragen. Een armband met vingerafdruk is er uiteraard ook. Vaak laat men hierop de vingerafdruk van een of meerdere kindjes graveren, erg mooi! Zoals je merkt, er is voor ieder wat wils als het gaat om vingerafdruk sieraden!