Vingerafdruk ketting, je dierbare altijd dichtbij

Ketting met vingerafdruk: uniek en persoonlijk

Een ketting met vingerafdruk is een uniek en persoonlijk sieraad. Ieder individu heeft een eigen vingerafdruk. Van geboorte tot aan de dood. Niets is persoonlijker dan een vingerafdruk. Laat een vingerafdruk graveren van je kind, man, beste vriendin, moeder of oma. Alles is mogelijk! Bij KAYA werken we met de mooiste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Op en top handwerk, zonder de hoofdprijs te betalen.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Vingerafdruk ketting tegen een betaalbare prijs 

Wil je graag een vingerafdruk ketting tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie aan kettingen die je geheel naar eigen wens kunt laten graveren op de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver, 18 karaat goud verguld of 18 karaat rosé goud verguld. Bij Kaya bestel je een ketting met vingerafdruk voor een veel goedkopere prijs dan bij de juwelier. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit velen verschillende hangers en bedeltjes. Wil je liever een vingerafdruk op een armband of ring? Bekijk dan ook eens onze gegraveerde armbanden of gegraveerde ringen.

Personaliseer je vingerafdruk met ketting

Bij Kaya Sieraden kun je een ketting met vingerafdruk geheel naar eigen wens personaliseren. Kies de gewenste hanger uit en laat hem geheel naar wens graveren. Ga je voor een hanger in de vorm van een hartje, een disc of in de vorm van een bar. Bij Kaya Sieraden is het allemaal mogelijk. Wil je aan de voorkant van de ketting een vingerafdruk en aan de achterkant een handgeschreven tekst? Ook dit is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een vingerafdruk in combinatie met een handgeschreven tekst te graveren. Alles is mogelijk om je eigen unieke gegraveerde ketting te maken.

Een ketting met vingerafdruk als gedenksieraad

Een ketting met vingerafdruk kan op vele manieren gebruikt worden. Het wordt ook vaak gebruikt als gedenksieraad bij een verloren dierbare. Een gedenksieraad heeft een hoge emotionele waarde en moet een mooie herinnering zijn aan een verloren dierbare. Hoe mooi is het om de vingerafdruk te laten graveren op een ketting? Zo heb je een mooie herinnering en draag je je dierbare altijd dichtbij je. Bij Kaya Sieraden is het tevens mogelijk om een handgeschreven tekst te laten graveren. Heb je nog een handgeschreven kaartje van je overleden oma? Ook dan is het mogelijk om dit te laten graveren.

Hoe kun je een ketting laten graveren met vingerafdruk en tekst?

Kies allereerst de gewenste ketting en de gewenste kleur uit. Maak vervolgens een foto van de vingerafdruk en upload deze in het menu. Indien gewenst kun je ook een handgeschreven tekst uploaden in het menu. Zorg dat de tekst duidelijk leesbaar is en vermijd te kleine details voor een mooi resultaat. We graveren de vingerafdruk en eventueel het handschrift met een lasergraveermachine en maken het vervolgens zwart voor een mooi contrast.  

Bestel eenvoudig je vingerafdruk ketting online! Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een livechat met Tanja rechtsonder in starten of een e-mail sturen naar [email protected].

♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat de kinderen in Gambia naar school kunnen.