Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Geboortestenen van Zirkonia kristal

Onze Zirkonia geboortesteen kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die haar kinderen graag dicht bij zich draagt. Elke geboortemaand heeft z'n eigen geboortesteen, waarbij je het sieraad nóg persoonlijker kan maken met een gravure van een geboortedatum en naam op verschillende bedeltjes. Bekijk onze prachtige collectie geboortesteen hangers en kettingen van sterling zilver. Symbolisch om je kinderen dichtbij je hart te dragen.

Ketting met geboortesteen, een gepersonaliseerd cadeau 

De geboortesteen ketting wordt vaak gegeven aan de kersverse mama om de geboorte van hun lief wondertje te vieren. Een mama ketting met daarin de voornaam van haar kindje en een Zirconia kristal die de geboortemaand symboliseert. Dit elegante geboortesteen sieraad draagt ze vast elke dag en zal ze blijven koesteren. Al onze geboortesteen kettingen zijn vervaardigd uit .925 zilver en sommige met een echt goudlaagje, ze gaan dus een leven lang mee. Zo krijg je een tastbare herinnering aan de geboorte van het kleine wondertje. Zeker weten dat de moeder vertederd zal zijn bij het zien van dit prachtige zilveren sieraad, speciaal voor haar gemaakt.

Personaliseer je ketting met geboortesteen

Bij KAYA Sieraden kun je een ketting van zilver voor dames met geboortesteen geheel naar eigen wens personaliseren. Je hebt bij ons een ruime keuze aan geboortesteen kettingen, zodat er voor iedereen een geschikte ketting tussen zit. Ga je bijvoorbeeld voor een stamboom ketting met geboortesteen, een cirkel ketting met geboortesteen, een graveerbedel met geboortesteen of een hartvormige geboortesteen? Bij KAYA Sieraden is het allemaal mogelijk. Kies de gewenste mama ketting met geboortesteen uit en laat de naam van je kind of kinderen graveren in de ketting. Kies vervolgens de geboortesteen die hoort bij de geboortemaand van je kindje.

De geboortesteenketting als verjaardagscadeau

De geboortesteen sieraden zijn het perfecte verjaardagscadeautje. In welke maand is jouw BFF, vriend of moeder jarig? Symboliseer deze verjaardag door een ketting met geboortesteen cadeau te doen. Combineer hem met een betekenisvolle geboortebloem ketting en het plaatje is compleet. Liever een geboortesteen armband shoppen? Kan ook! Voeg er een persoonlijk kaartje bij & jouw cadeau is helemaal af. Bij KAYA worden alle geboortesteenkettinkjes namelijk mooi verpakt in een roze sieradendoosje, direct klaar om te geven dus! 

De geboortestenen per maand uitgelegd

Zoek in het rijtje van de geboortestenen hieronder jouw geboortesteen en kijk welke betekenis bij jou hoort! 

Januari – Granaat brengt vertrouwen, vriendschap, wilskracht en meer energie. Het moedigt geloof en eerlijkheid aan.
Februari – Amethist helpt je om helder na te kunnen denken en mentaal alert en scherp te worden.
Maart – Aquamarijn helpt je om minder zenuwachtig te worden en brengt liefde, hoop en blijheid.
April – Diamant zorgt ervoor dat je je moedig, onverslaanbaar en gezond voelt.
Mei – Smaragd zorgt voor een goede toekomst, trouw en liefde.
Juni – Parel ondersteunt bescheidenheid, vrede en schoonheid.
Juli – Robijn zorgt voor geluk, vriendschap, kracht en enthousiasme.
Augustus – Peridot brengt succes, vrede en liefde.
September – Saffier staat voor loyaliteit, rust, geloof, wijsheid en waarheid.
Oktober – Opaal moedigt hoop, creativiteit, vrede en onschuld aan.
November – Topaas staat voor wijsheid, moed, oprechtheid en warmte.
December – Turkoois zorgt voor blijdschap, een goede toekomst en geluk.