Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

ketting met geboortesteen

Geboortestenen van Zirkonia kristal

Onze Zirkonia geboortesteen kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die haar kinderen graag dicht bij zich draagt. Elke geboortemaand heeft z'n eigen geboortesteen, waarbij je het sieraad nóg persoonlijker kan maken met een gravure van een geboortedatum en naam op verschillende bedeltjes. Bekijk onze prachtige collectie geboortesteen hangers en kettingen van sterling zilver. Symbolisch om je kinderen dichtbij je hart te dragen.

Ketting met steen van jouw geboortemaand, een gepersonaliseerd cadeau 

De ketting met steen van de geboortemaand wordt vaak gegeven aan de kersverse mama om de geboorte van hun lief wondertje te vieren. Een mama ketting met daarin de voornaam van haar kindje en een glinsterend steentje die de maand symboliseert waarin het kindje is geboren. Dit elegante geboortesteen sieraad draagt ze vast elke dag en zal ze blijven koesteren. Al onze geboortesteen kettingen zijn vervaardigd uit .925 zilver, .925 zilver met een laagje van echt goud en we hebben ook stainless steel in de collectie. Al deze sieraden gaan een leven lang mee omdat het duurzame materialen zijn. De steen is een zirkonia kristal, deze is goed bestand tegen krassen. Zo krijg je een tastbare herinnering aan de geboorte van het kleine wondertje. Zeker weten dat de moeder vertederd zal zijn bij het zien van dit prachtige zilveren sieraad, speciaal voor haar gemaakt.

Personaliseer je ketting met geboortesteen

Bij KAYA Sieraden kun je een ketting van zilver voor dames met geboortesteen geheel naar eigen wens personaliseren. Je hebt bij ons een ruime keuze aan geboortesteen kettingen, zodat er voor iedereen een geschikte ketting tussen zit. Ga je bijvoorbeeld voor een stamboom ketting met geboortesteen, een cirkel ketting met geboortesteen, een graveerbedel met geboortesteen of een hartvormige geboortesteen? Bij KAYA Sieraden is het allemaal mogelijk. Kies de gewenste mama ketting met geboortesteen uit en laat de naam van je kind of kinderen graveren in de ketting. Kies vervolgens de geboortesteen die hoort bij de geboortemaand van je kindje.

De geboortesteenketting als verjaardagscadeau

De geboortesteen sieraden zijn het perfecte verjaardagscadeautje. In welke maand is jouw BFF, vriend of moeder jarig? Symboliseer deze verjaardag door een ketting met geboortesteen cadeau te doen. Combineer hem met een betekenisvolle geboortebloem ketting en het plaatje is compleet. Liever een geboortesteen armband shoppen? Kan ook! Voeg er een persoonlijk kaartje bij & jouw cadeau is helemaal af. Bij KAYA worden alle geboortesteenkettinkjes namelijk mooi verpakt in een roze sieradendoosje, direct klaar om te geven dus! 

De geboortestenen per maand uitgelegd

Wil je meer informatie over de geboortesteen van jouw maand? We hebben een blog met daarin informatie over geboortestenen en de betekenis ervan. Wil je voor een specifieke maand meer informatie, zoek dan in het rijtje hieronder jouw geboortesteen en ontdek welke kleur en betekenis bij jou of bij de geboorte van je geliefde of kinderen hoort! 

Januari geboortesteen = rode granaat
Februari geboortesteen = paarse amethist
Maart geboortesteen = lichtblauwe aquamarijn
April geboortesteen = witte diamant
Mei geboortesteen = groene smaragd
Juni geboortesteen = zachtroze amethist
Juli geboortesteen = rode robijn
Augustus geboortesteen = lichtgroene peridot
September geboortesteen = paarsblauwe saffier
Oktober geboortesteen = hardroze rozenkwarts
November geboortesteen = oranje citrien
December geboortesteen = groenblauwe topaas