Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

letter bedel

Hippe letter bedels kopen

Het is dé trend van de twenties; sieraden met letter bedels. Van kettinkjes tot armbanden en zelfs ringen shoppen we met initialen. De gouden of zilveren letter bedels staan symbool voor onze ouders, partner of BFF, te cute! Heb jij nog geen sieraad met trendy letter bedeltjes? Bij KAYA ben je aan het juiste adres!

Vertel jouw verhaal met een letter bedel

Bij KAYA weten we het al lang. Sieraden zijn meer dan enkel accessoires. Jouw nieuwste ketting of armbandje met daaraan een zilveren of gouden letter bedel vertelt een verhaal. De letter bedel goud of zilver draag jij voor één of meerdere geliefden. Een verloren opa of oma, een beste vriendin die lange tijd in het buitenland zit of je partner, hem of haar draag je gewoon graag op je hart. Het sieraad met letter bedeltjes is naast een stralend accessoire dus ook een mooie manier om jouw favoriete mensen altijd met je mee te dragen.

Stel je eigen sieraad samen met de alfabet bedels van KAYA

Met de alfabet bedels van KAYA Sieraden kun jij een geheel eigen sieraad samen stellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke inline ketting met letter, waarbij de bedel letter tussen het kettinkje wordt geplaatst. Voeg hier een geboortesteen aan toe en het sieraad is helemaal af! Of ga je liever voor een sieraad waaraan de bedel letter zilver of goud vrolijk bungelt? De kleine plaatjes met letter bevestigen we voor je aan een fijne jasseron of infinity armband, aan een subtiele ketting of je shopt ze los. Zo kun jij deze zelf aan een eigen sieraad bevestigen.

Een sieraad met letter bedel cadeau doen

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat jij helemaal hebberig wordt van al die vrolijke letter bedels. Het liefst shop je alles voor jezelf, maar hoe leuk is het om een ander hiermee te verrassen? Voor een verjaardag, als kraamcadeau of bijvoorbeeld met moederdag. De letterbedeltjes zijn zowel los als aan een armband of ketting het perfecte cadeautje voor iedere gelegenheid. Ook goed om te weten: alle sieraden worden bij KAYA netjes verpakt in een luxe cadeaudoosje of satijnen zakje. Zo is het pakje direct klaar als cadeautje.

Voor iedere gelegenheid weer nieuwe letter bedels

Wat de letter bedeltjes extra leuk maakt als cadeautje: je kunt het cadeau steeds weer blijven aanvullen. Een nieuw (klein)kind? Je bestelt gemakkelijk nieuwe bedeltjes bij. Zo kun je de ketting of armband met letter altijd blijven uitbreiden, een heus feestje! De zilveren en gouden bedel letters zijn dus het ideale cadeautje voor elke gelegenheid!

Alfabet bedeltjes in verschillende soorten en maten

In de collectie van KAYA Sieraden vind je verschillende alfabet bedeltjes. Bij de mini-discs is de letter al voorgegraveerd op de zilveren of (rosé) gouden mini-disc. Je kunt ook kiezen voor de stoere blokletters of cubes, welke aan een ketting worden geregen. De net wat grotere bedels - Vintage disc, Olivia en barren - zijn er ook om gegraveerd te worden. Jij geeft zelf een gravure door, welke door ons met liefde op de bedel wordt geplaatst. Van a tot z: deze alfabet bedeltjes maken jouw sieraad met letter helemaal af.