3 generatie sets van sterling zilver, voor altijd mooi!

generatie sieradenSieradenset voor drie generaties vrouwen


Heb je ook zo'n goede band met je familie? Deze sieradenset symboliseert dit.
Zo draagt de kleine meid bijvoorbeeld het sleuteltje, waarvan zowel de moeder als haar oma het sleuteltje bezit, hoe lief is dat?! Of kies voor drie .925 zilveren hartjes, als teken voor jullie bijzondere band, forever. Vier generaties of extra kleinkind? Dan bestel je extra voordelig een extra armbandje in het menu.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2

Liever drie volwassen vrouwen? 

Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes én een kinderarmbandje. Gemaakt van de meest luxe materialen zoals .925 zilveren onderdelen, échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. Wil je de set liever voor 3 volwassen vrouwen, kies dan voor het meisje armband 16 cm. Geef vervolgens bij 'opmerkingen' aan dat je dit armbandje ruilt voor een damesarmband (dit vakje volgt aan het einde van je bestelling na het kiezen van je betaalmethode). Bij de key to my heart armbandjes leveren we dan voor oma het slotje, de andere armbandjes krijgen het sleuteltje tot oma's hart, hoe lief is dat?

Familie, waar het leven begint, en liefde nooit eindigt...

Bij de Grandma & Mom & Me armbandjes ontvang je twee damesarmbandjes én een kinderarmbandje. De set is extra voordelig geprijsd en uiteraard wordt elk armbandje verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven! 

★ Bijna alle 3-generatie sieraden: vóór 16.00 uur besteld = gelijk verzonden ★