Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 5

Dames sieraden: een uitgebreide collectie

Op zoek naar een damessieraad als cadeau of voor jezelf? Bij KAYA Sieraden ben je aan het juiste adres. Van oorbellen en ringen tot persoonlijke armbandjes en kettingen. Subtiele sieraden met gravure en wat stoerdere statement producten. Bij Kaya vind je zeker iets wat bij je past. De gehele collectie damessieraden hier bij elkaar op één pagina, ideaal!

Sieraden dames: nooit genoeg!

Een extra ringetjes hier, een kettinkje voor je verjaardag daar, dat ene armbandje van oma ook niet te vergeten. Als vrouw dragen we vrijwel dagelijks een of meerdere sieraden. Het is dan ook niet gek dat je sieradendoosje steeds kleiner lijkt te worden omdat het gevuld is met dames sieraden. Wij geloven dat je aan sieraden nooit genoeg hebt. sieraden vertellen namelijk verhalen. Het zijn tastbare herinneringen aan mooie momenten, hoe kun je daar nou een limiet aan hangen? Niet! Dus wees niet bang om dat ene kettinkje te shoppen, al vind je man dat je al precies zoiets hebt.. wij weten wel beter!

Sieraden set dames

Wij worden er helemaal gelukkig van wanneer we onze dames sieraden kunnen matchen. Je favoriete ketting past zo lekker bij dat ene ringetje en je subtiele armbandje past precies bij dat lieve setje oorbellen. Bij Kaya is dat geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan onze infinity armbanden en oorbellen, te cute samen! Ook populair is deze stralende speechless armbanden set. De keuze is reuze en je matcht je eigen favorieten!

Dames sieraden online shoppen bij KAYA Sieraden

Gingen we vroeger naar de juwelier, bestellen we tegenwoordig alles online. Ook dames sieraden shop je gewoon van achter je laptopje op de bank. Ideaal natuurlijk, al kan het soms lastig zijn de juiste maat te bepalen. Wij helpen je hier uiteraard graag bij. Zo kun je om de juiste ringmaat te bepalen deze handig meet- en pasring bestellen. Twijfel je over de maat van een damesarmbandje? Wij adviseren je de pols strak te meten, en daarbij 1 cm op te tellen.