Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Sleutelhanger vaderdag | Een uniek cadeau

Een persoonlijk en dierbaar cadeau voor onderweg. In de uitgebreide collectie sleutelhangers van KAYA Sieraden is voor iedere papa een passend cadeau te vinden. Dankzij dit bijzondere cadeau draagt papa de kids altijd dichtbij, ook wanneer hij ver van huis is. De vaderdag sleutelhanger draagt natuurlijk ook een liefdevolle boodschap met zich mee: rijd voorzichting, we houden van jou!

Sleutelhanger man: personaliseren

Bij KAYA Sieraden shop je niet zomaar een sleutelhanger. Wij toveren een simpele sleutelhanger heren in een handomdraai om tot een bijzonder product. Met onze lasermachine graveren we namen, data en zelfs handgeschreven teksten of tekeningen op de sleutelhangers. Zo kun jij papa met zekerheid vertellen dat hij de enige op de wereld is met precies deze sleutelhanger!

Hoe dat werkt, zo'n eigen tekening of handschrift? Simpel! Je kunt bij het gekozen product een foto van de tekst of tekening uploaden. Zorg dat je een scherpe foto van de gewenste gravure maakt, zo behaal je het mooiste resultaat.

Speciaal voor jou een sleutelhanger, papa

Een koelkast vol met tekeningen van de kids? De gang behangen met knutselwerkjes? Allemaal ontzettend lieve en betekenisvolle cadeautjes waar de dreumes, peuter of kleuter hard op heeft geploeterd. Lief natuurlijk, maar uiteindelijk belanden deze papieren kunstwerken vaak toch in een stoffige doos op zolder. Een sleutelhanger met tekening is een ontzettend leuk alternatief. Een blijvend cadeautje waar niet alleen papa, maar ook de kleine hartstikke blij en trots van wordt. Een speciaal cadeau voor papa.

Verschillende soorten sleutelhangers voor papa

Net als alle andere KAYA categorieën, is de sleutelhanger collectie lekker ruim. Van rundleren sleutelhangers in verschillende kleuren tot RVS sleutelhangers en zelfs een combinatie van beide materialen. Zowel de leren als RVS sleutelhangers zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, ga jij voor de ronde, ovale of hart-vormige sleutelhanger?

Vaderdag sleutelhanger online bestellen

Bij KAYA Shop je snel en gemakkelijk een vaderdag cadeautje. Bestel je de rundleren of RVS sleutelhanger nog voor 12:00? Dan wordt deze dezelfde dag al - kosteloos - verzonden! Zo heb jij de sleutelhanger voor papa snel in de brievenbus, ideaal!

Een ander cadeau dan sleutelhanger heren?

Op zoek naar een ander cadeautje? Bij KAYA ben je aan het juiste adres. Wat dacht je van een stoere rundleren vaderdag armband met RVS sluiting. Op deze sluiting laat je geboortedata, namen en symbolen graveren.

Helemaal terug van weggeweest zijn de manchetknopen voor vaderdag, in allerlei soorten en maten! Ook op deze klassieke knoop is ruimte genoeg voor een persoonlijke gravure. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op via de mail of telefoon. We adviseren je graag!