Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

vaderdag cadeau

Vaderdag 21 Juni ★ Stoer sieraad cadeau!


Zondag 21 juni is het vaderdag! Verras papa met een stoer en persoonlijk vaderdag sieraad. Een gegraveerde leren armband, persoonlijke manchetknopen of een sleutelhanger met eigen handschrift of tekening. Want laten we eerlijk zijn, er gaat natuurlijk niets boven een prachtige tekening van de kids. Wat zal papa verrast zijn met dit speciaal voor hem uitgezochte cadeautje. Met liefde gemaakt, gratis & binnen één dag verzonden en ook nog eens mooi verpakt; gelijk klaar om te geven.
[break]

Gepersonaliseerd cadeau vaderdag

Zondag 21 juni! Het is tijd om papa eens in het zonnetje te zetten. Bedank hem met een persoonlijk cadeautje, wij helpen je op weg! Steeds vaker zie je dat ook papa's sieraden gebruiken om een outfit af te maken. Een vaderdag sleutelhanger, een ring met gravure of een leren armband met daarin de namen van de kids gegraveerd. Bij Kaya vind je een ruim aanbod aan papa sieraden, want hoe leuk is het dat je hem met vaderdag kunt verrassen met een super persoonlijk sieraad? 

Leren armband vaderdag 

De leren heren armband met gravure zijn met recht ons meest populaire item voor papa's. Van wat grofere armbanden tot een subtiel smaller bandje, voor iedere papa is er iets te vinden. Wat deze armbanden extra speciaal maakt, is dat ze vrijwel allemaal ruimte hebben voor een gravure. Laat je vaderdag armband graveren met initialen, namen, data en speciale symbolen. Op deze manier kun jij papa met een super persoonlijk cadeautje verrassen. Extra leuk! Voor papa en zijn mini-me hebben we een aantal stoere sets. Wat zullen papa en de kleine samen stralen! 

Een sleutelhanger voor vaderdag 

Nieuw in ons assortiment zijn de sleutelhangers met gravure. Laat een naam, datum of symbool graveren en papa kan de kleine spruitjes altijd bij zich dragen. Nog leuker! Een sleutelhanger met eigen handschrift of tekening. Een cadeautje dat papa altijd met zich mee draagt. 

 

Manchetknopen met gravure! 

Terug van weg geweest! De manchetknopen maken opnieuw een opmars. Bij Kaya hebben we de klassieke manchetknopen in een nieuw jasje gestoken. Ook deze manchetknopen kun je namelijk laten graveren! Van zilver tot goud en in verschillende vormen verkrijgbaar. Een klassiek cadeau met een persoonlijk tintje.