Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Vaderdag cadeau sieraad 

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk vaderdag cadeau? Speciaal voor deze bijzondere dag hebben we KAYA's vaderdag sieraden op deze pagina verzameld. Vertel papa hoeveel je van hem houdt door hem een gepersonaliseerd vaderdag sieraad cadeau te doen. Denk hierbij aan sleutelhangers, armbanden en zelfs manchetknopen voor vaderdag, een verrassend cadeau voor iedere papa! 

Wanneer vaderdag 2021?

In Nederland vieren we vaderdag jaarlijks op de derde zondag van juni. Dit jaar zetten we onze superpapa's op 20 juni in het zonnetje. In België viert men vaderdag al op de tweede zondag van juni, een weekje eerder dus. KAYA Sieraden verzend in beide landen kosteloos jouw vaderdag cadeau sieraad. Snel & gemakkelijk shoppen dus!

Vaderdag sieraad

Krijgt jouw vader een sieraad cadeau voor vaderdag? Verras hem met een unieke & persoonlijke vaderdag armband, gepersonaliseerde manchetknopen of een sleutelhanger vaderdag. Stevige materialen als rundleer & RoestVrij Staal zorgen er voor dat het sieraad een leven lang mee gaat. Een blijvend cadeautje met een een stoere uitstraling dus!

Gepersonaliseerd cadeau vaderdag

KAYA Sieraden is dé specialist in gepersonaliseerde vaderdag cadeautjes. Met een gravure kun je dat ene bijzondere moment vastleggen en je dierbaren voor altijd dichtbij je dragen. Voor iedere papa is er wel een mooi vaderdag geschenk te vinden, ook voor de papa's die niet van sieraden houden. En ieder item wordt bij ons verstuurd in een luxe geschenkverpakking. Speciaal voor de mannen hebben we een zwart doosje met gouden rand, klaar dus om zo te geven. We leveren ook altijd een kaartje mee zodat je er nog een persoonlijke boodschap aan toe kan voegen. Met welk gepersonaliseerd vaderdag cadeau ga jij je vader dit jaar verrassen? 

Sieraad vaderdag online bestellen

Bij KAYA Sieraden kun je heel gemakkelijk een vaderdag sieraad bestellen. Vink de gewenste maat, kleur en eventuele vorm aan. De gravure vul je in, in het daarvoor bestemde tekstvakje en je plaatst het artikel zo, hup in de winkelmand. Zodra jouw bestelling bij ons binnen komt, gaan we hiermee aan de slag. Met liefde gemaakt, gratis & snel verzonden en ook nog eens mooi verpakt; gelijk klaar om te geven.