Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 3

Vaderdag cadeau sieraad 

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk Vaderdag cadeau? Speciaal voor jou hebben we KAYA's Vaderdag sieraden op deze pagina verzameld. Middels een stoer gepersonaliseerd sieraad vertel je hem hoeveel je van hem houdt. Denk hierbij aan sleutelhangers, armbanden en Vaderdag manchetknopen, een verrassend cadeau voor iedere papa! 

Wanneer Vaderdag 2022?

In Nederland vieren we Vaderdag jaarlijks op de derde zondag van juni. Dit jaar zetten we onze superpapa's op 19 juni in het zonnetje. In België viert men Vaderdag al op de tweede zondag van juni, een weekje eerder dus. KAYA Sieraden verzend in beide landen jouw Vaderdag cadeau sieraad kosteloos bij besteding vanaf € 20,-. Dat is snel & gemakkelijk shoppen dus!

Vaderdag sieraad

Krijgt jouw vader een sieraad cadeau voor Vaderdag? Verras hem met een stoere leren Vaderdag armband. De persoonlijke gravure maakt het Vaderdag cadeau extra bijzonder. Dankzij stevige materialen als leer & roestvrij staal gaat het sieraad een leven lang mee. Een blijvend cadeautje met een een stoere uitstraling dus!

Gepersonaliseerd cadeau Vaderdag

KAYA Sieraden is dé specialist in gepersonaliseerde Vaderdag cadeautjes. Met een gravure kun je dat ene bijzondere moment vastleggen en je dierbaren voor altijd dichtbij je dragen. Voor iedere papa is er wel een mooi Vaderdag geschenk te vinden, ook voor de papa's die niet van sieraden houden. Wat dacht je van een gepersonaliseerde Vaderdag sleutelhanger? Ieder item wordt bij ons verstuurd in een luxe geschenkverpakking. Speciaal voor de mannen hebben we een luxe zwart doosje, klaar dus om zo te geven. Met welk gepersonaliseerd Vaderdag cadeau ga jij je vader dit jaar verrassen? 

Sieraad Vaderdag online bestellen

Bij KAYA Sieraden kun je heel gemakkelijk een Vaderdag sieraad bestellen. Vink de gewenste maat, kleur en eventuele vorm aan. Vul de gravure in, in het daarvoor bestemde tekstvakje en je plaatst het artikel zo, hup in de winkelmand. Zodra jouw bestelling bij ons binnen komt, gaan we hiermee aan de slag. Met liefde gemaakt, snel verzonden en ook nog eens mooi verpakt; gelijk klaar om te geven.