Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

armband vaderdag

Een persoonlijke vaderdag armband

Verras jij papa dit jaar met een extra bijzonder vaderdag cadeautje? Bedank hem voor alles wat hij het afgelopen jaar voor je heeft betekent. Hij heeft je geholpen met verhuizen, met dat ene lastige schoolproject en met het plakken van je band. Wat een held is hij toch. Daarom is het tijd om jouw lieve papa in het zonnetje te zetten. En daar hoort natuurlijk ook een mooi cadeau bij.

Wat dacht je van een gepersonaliseerd armband die je zelf hebt gecreëerd? Met de namen zijn kids, de datum van een bijzonder moment of een persoonlijk berichtje. Zo vang je het geluk en leggen wij het vast op de armband. Gegarandeerd dat dit hét perfecte Vaderdagcadeau is. Het sieraad is niet voor niets een ontzettend populair cadeau voor papa’s. Speciaal voor deze bijzondere dag hebben we KAYA's mooiste vaderdag armbanden op één pagina verzameld. Welke is jouw favoriet?

Extra bijzonder: een gepersonaliseerde armband voor Vaderdag

De mooiste cadeautjes voor Vaderdag worden door de kids zelf gemaakt. Denk aan een tekening, een knutselwerkje van school of een ontbijtje op bed, er gaat weinig boven deze handgemaakte cadeautjes. Op maat gemaakt en zelf gecreëerd zijn ook onze sieraden. Zo laat jij een unieke vaderdag armband graveren voor net dat tikkeltje extra persoonlijkheid. 

Met de namen van de kids, de initialen van zijn geliefde of een persoonlijk berichtje; we graveren ze met onze lasermachine op de RVS sluiting van de armband. Wij kunnen zelfs een handgeschreven tekstje of tekening van de kleine op een de armband plaatsen. Hoe mooi is het dat jij samen met de kids het sieraad zelf kunt ontwerpen? Een mooi eerste vaderdag cadeau of cadeau voor al een meer ervaren papa. KAYA helpt je graag om samen écht een bijzonder sieraad te creëren. Dat ook gewoon betaalbaar blijft. Want graveren is bij ons altijd gratis.

Armbanden voor vader en zoon

Een té leuke toevoeging aan deze Vaderdag armbanden collectie: de unieke sets voor vader en zoon. Zo straalt niet alleen papa, maar ook jullie kleintje met een nieuwe, gepersonaliseerde armband. Iedereen ziet direct dat vader en zoon bij elkaar horen, in de eerste plaats natuurlijk omdat ze zo op elkaar lijken, maar ook door deze gave armbanden set. Bijna elke Vaderdag armband is er ook in een kleiner maatje voor jullie zoontje. Wil je dit jaar echt uitpakken? Bestel een extra armbandje voor opa. De eigenwijze zoon, de stoere papa en de wijze opa, drie generaties die voor altijd verbonden zijn met elkaar. Wat een mooi cadeau!

Vaderdag armbanden van de mooiste materialen

Iedere papa is anders en dat begrijpen we bij KAYA maar al te goed. De ene papa houdt van stoer, de andere vader draagt zijn sieraden wat subtieler. In onze webshop wordt aan elke papa gedacht. Zo vind je in onze collecties stoere stainless steel armbanden, luxe leren armbanden en speelse armbanden met tijgeroog kralen. Allemaal stevige materialen zodat de armband een leven lang mooi blijft. Je shopt armbanden in de kleuren bruin en zwart, ieder met genoeg ruimte voor een persoonlijke gravure. De armband wordt verpakt in een stijlvol sieradendoosje voor mannen. Zo is elke bestelling echt een cadeautje, zo verrassend en bijzonder. En of jij nu gaat voor een gepersonaliseerde vaderdag armband, een praktische sleutelhanger of een set manchetknopen voor vaderdag, verzenden doen we altijd snel en bij besteding vanaf € 30,- kosteloos, zo heb je jouw cadeau snel in huis. Wat zal papa stralen met dit bijzondere Vaderdag cadeau armband.