Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Een persoonlijke vaderdag armband

Verras jij papa dit jaar met een extra bijzonder vaderdag cadeautje? Bedank hem voor alles wat hij het afgelopen jaar voor je heeft betekent. Hij heeft je geholpen met verhuizen, met dat ene lastige schoolproject en met het plakken van je band. Samen beleven jullie een hoop mooie momenten en het is tijd om deze powerpapa daar eens goed voor te bedanken. Er zijn genoeg redenen om papa eens extra in het zonnetje te zetten, en wij van KAYA helpen je graag op weg! Een gepersonaliseerde heren armband herinnert hem dagelijks aan jullie liefdevolle band. Dit sieraad is niet voor niets een ontzettend populair cadeau voor vaders. Speciaal voor deze bijzondere dag hebben we KAYA's mooiste vaderdag armbanden op één pagina verzameld. Welke is jouw favoriet?

Extra bijzonder: een gepersonaliseerde armband voor Vaderdag

De mooiste cadeautjes voor Vaderdag worden door de kids zelf gemaakt. Denk aan een tekening, een knutselwerkje van school of een ontbijtje op bed, er gaat weinig boven deze klassieke cadeautjes. Deze persoonlijke lijn trekken wij ook graag door in onze sieraden. Zo laat jij een unieke vaderdag armband graveren voor een extra persoonlijke touch. Namen, data, symbolen en initialen; we graveren ze met onze lasermachine op de RVS sluiting van de armband. We kunnen zelfs handgeschreven teksten of tekeningen van de kinderen op een armband plaatsen. Hoe gaaf is het dat jij, samen met de kinderen, het sieraad helemaal zelf kunt ontwerpen? Dit is nog eens een uniek eerste vaderdag cadeau. Wij gunnen iedereen zo'n luxe en persoonlijke armband, bij KAYA Sieraden is graveren daarom altijd gratis.

Armbanden voor vader en zoon

Een té leuke toevoeging aan deze Vaderdag armbanden collectie: betekenisvolle sets voor vader en zoon. Zo straalt niet alleen papa, maar ook jullie kleine bink met een nieuwe, gepersonaliseerde armband. In één opslag ziet iedereen dat vader en zoon bij elkaar horen, in de eerste plaats natuurlijk omdat ze zo op elkaar lijken, maar ook dankzij deze gave armbanden set. Vrijwel iedere Vaderdag armband is ook in een kleiner maatje voor jullie zoon verkrijgbaar. Wil je dit jaar echt uitpakken? Bestel een extra armbandje voor opa en maak er eigenhandig een 3-generatie set van! Zo zijn zoonlief, papa en opa voor altijd met elkaar verbonden, prachtig toch?!

Vaderdag armbanden van de mooiste materialen

Iedere papa is anders en dat begrijpen we bij KAYA maar al te goed. De ene papa houdt van stoer, de andere vader draagt zijn sieraden wat subtieler. In onze sieraden webshop wordt aan elke powerpapa gedacht. Zo vind je in onze collecties stoere stainless steel armbanden, luxe leren armbanden en speelse armbanden met tijgeroog kralen. Allemaal stevige materialen zodat de armband een leven lang mooi blijft. Je shopt armbanden in de kleuren bruin en zwart, ieder met genoeg ruimte voor een persoonlijke gravure. Iedere armband wordt bij ons verpakt in een stijlvol sieradendoosje voor mannen. Zo is jouw Vaderdag armband direct klaar om gegeven te worden. En of jij nu gaat voor een gepersonaliseerde vaderdag armband, een praktische sleutelhanger of een set manchetknopen voor vaderdag, verzenden doen we altijd snel en bij besteding vanaf € 20,- kosteloos, zo heb je jouw cadeau snel in huis. Wat zal papa stralen met dit bijzondere Vaderdag cadeau armband.