Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Vaderdag armband | Cadeau papa

Verras jij papa dit jaar met een extra bijzonder Vaderdag cadeautje? Bedank hem voor alles wat hij het afgelopen jaar voor je heeft betekent. Heeft hij je geholpen met verhuizen, met dat ene lastige schoolproject of hebben jullie samen mooie momenten beleefd? Er zijn genoeg redenen om papa eens extra in het zonnetje te zetten, en wij helpen je op weg! Speciaal voor deze bijzondere dag hebben we KAYA's mooiste Vaderdag armbanden verzameld. Welke is jouw favoriet?

Vaderdag armband graveren

Laat de armband Vaderdag graveren voor een extra persoonlijk en uniek cadeau. Namen, data, symbolen en initialen; we graveren ze met onze lasermachine op de RVS sluiting van de armband. Hoe gaaf is het dat jij het sieraad helemaal kunt personaliseren? Bij KAYA Sieraden is graveren altijd gratis, net zoals de verzending van je bestelling.

Vader en zoon armband Vaderdag

Een té leuke toevoeging aan deze Vaderdag armbanden collectie, zijn de vader & zoon sets. Een stoere armband voor papa en zijn mini-me, wat zullen ze beide stralen! Vrijwel iedere Vaderdag armband is ook als vader & zoon set verkrijgbaar. Wil je dit jaar echt uitpakken? Bestel een extra armbandje voor opa en maak er eigenhandig een 3-generatie set van! Zo zijn zoonlief, papa en opa voor altijd met elkaar verbonden.

Leren armband Vaderdag kopen

KAYA's collectie (PU)leren armbanden biedt een geschikte armband voor iedere papa. Van stoer & breed tot smal & subtiel. Je shopt armbanden in de kleuren bruin en zwart. Ieder met genoeg ruimte voor een persoonlijke gravure. Wat zal papa stralen met dit bijzondere Vaderdag cadeau armband.

Gepersonaliseerde armband Vaderdag

Een ontbijtje op bed, een tekening van de kids, samen gezellig op pad of KAYA's gepersonaliseerde Vaderdag armband.. er gaat weinig boven deze klassieke cadeaus voor Vaderdag. Maar wat dacht je van een gepersonaliseerde sleutelhanger voor Vaderdag? Of ga je liever voor de klassieke Vaderdag manchetknopen? Beide cadeautjes zorgen ervoor dat papa zijn kids altijd met zich meedraagt.