Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

sieraden vaderdag

KAYA's Vaderdag top 10

Stond ook dit jaar jouw lieve papa weer altijd voor je klaar? Dan verdient hij deze Vaderdag een heel bijzonder cadeau. Speciaal voor alle geweldige papa's heeft KAYA de top tien mannen sieraden op één pagina verzameld. Wel zo makkelijk! De sieraden toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke papa. Een stoere armband, klassieke manchetknopen of een wel heel persoonlijke bieropener in de vorm van een sleutelhanger. Welk cadeau past het beste bij jouw papa?

Vaderdag inspiratie nodig?

In Nederland vieren we dit jaar Vaderdag op zondag 16 juni, in België worden de papa's al een weekje eerder in het zonnetje gezet, op zondag 9 juni. Vind je het lastig een uniek cadeau te bedenken? Geen stress, om het je makkelijk te maken hebben we onze top 10 Vaderdag cadeautjes op deze pagina verzameld. De top 10 staat vol met gepersonaliseerde sieraden die je zelf kan creëren. Of je nu een sieraad voor een kersverse of een al wat meer ervaren papa zoekt. Van armbanden tot sleutelhangers en manchetknopen voor Vaderdag. Bij KAYA helpen wij je graag om samen écht een bijzonder sieraad te creëren waarmee jij je papa doet laten stralen op Vaderdag.

Ook opa verrassen met een uniek cadeau

De band tussen opa’s en zijn kleinkinderen is zo uniek. De eigenwijze zoon, de stoere papa en de wijze opa, drie generaties die voor altijd verbonden zijn met elkaar. Daarom verdienen opa’s ook een speciale plek op Vaderdag. Hij zal dan ook zo blij zijn wanneer hij met Vaderdag een cadeau van zijn kleinkinderen krijgt dat hun speciale band tastbaar maakt. Of je nu gaat voor een vaderdag armband of een gepersonaliseerde vaderdag sleutelhanger, alle sieraden worden met liefde en aandacht gecreëerd, door jou en KAYA. Neem even de tijd om na te denken over de gravure: namen, een bijzondere datum of bijvoorbeeld coördinaten. Voeg als final touch nog een lief symbool toe (♡ ☆ ∞). De sieraden bestel je makkelijk online. En ta-dá, je hebt een cadeau samengesteld die helemaal uniek en persoonlijk is.