Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

KAYA Sieraden | Vaderdag top 10

Met KAYA's vaderdag top 10 sieraden zit je altijd goed! Een stoere armband, klassieke manchetknopen of een wel heel unieke sleutelhanger. Voor iedere papa is er een passend vaderdag cadeau te vinden!

In Nederland vieren we vaderdag op zondag 20 juni, in België worden de superpapa's al een weekje eerder in het zonnetje gezet, op zondag 13 juni. Verras papa op deze bijzondere dag met een persoonlijk sieraad van KAYA. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we onze top 10 vaderdag cadeautjes op deze pagina verzameld. 

Vaderdag inspiratie nodig?

Bij KAYA Sieraden zijn we gespecialiseerd in sieraden voor bijzondere momenten. Ben je op zoek naar een cadeautje voor vaderdag, dan zit je bij ons dus goed! Van armbanden tot sleutelhangers en manchetknopen. Laat je inspireren door het ruime aanbod aan sieraden cadeau's voor vader.

Ook opa verrassen met een uniek cadeau

De heren sieraden van KAYA zijn er voor jong & oud. Hoe gaaf zou het zijn wanneer je niet alleen papa, maar ook opa op 20 juni (België 13 juni) in het zonnetje zet. Zo kunnen kleinzoon, vader en opa ieder een eigen sieraad dragen, waardoor jullie voor altijd met elkaar zijn verbonden.

Gemakkelijk online vaderdag cadeau bestellen

Bij KAYA Sieraden bestel je gemakkelijk online een vaderdag sieraad. Kies een vaderdag sleutelhanger, vaderdag armband, of ga voor de manchetknopen vaderdag. Ook voor opa is dit trouwens een geweldig cadeau!

Denk rustig even na over de gewenste gravure; namen, data of bijvoorbeeld coördinaten. Voeg als final touch nog een lief symbool toe (♡ ☆ ∞) en hopla, in de winkelmand! Jouw bestelling wordt snel en kosteloos door ons verzonden. Alle sieraden worden netjes verpakt in een luxe sieradendoosje, zo is het cadeautje direct klaar om gegeven te worden.