Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Sieradenset ‘Little Diva’ met hartje

€54,90 Incl. btw
Voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag GRATIS door de brievenbus!
Artikelnummer: k920
€54,90 Incl. btw

Wat zal je meisje schitteren met deze sieradenset! Gemaakt van échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en zilveren ringetjes. Het zilveren hartje aan staat symbool voor het áller-liefste meisje, hoe lief is dat?

♥ Extra sterk (!) gemaakt van gecoat nylondraad, supersterk en toch ook soepel.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Met zilveren verlengkettinkjes zodat de ketting op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.