ketting met symbolen en quotes (zilver)

kettingen die symbool zijn voor moederschap & gezin 

Ben je op zoek naar een symbolische ketting voor mama? Eentje die symbool staat voor de liefde die ze elke dag aan haar kinderen geeft? Bekijk dan onze collectie symbolische mama kettingen hieronder. Allemaal door-en-door zilver, voor altijd mooi. Wil je liever een gravering van een kindernaam of bijzondere datum? Bekijk dan onze kettingen met naam gravure.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3


Ketting met symbool, voor de liefste mama! 

Ben je opzoek naar een origineel en dierbaar mama cadeau? Dan vind je vast wat geschikts tussen de symbool kettingen. Ga voor een mooie ketting met de tekst 'I love you to the moon and back', zodat je meteen laat zien hoeveel je mama voor je betekent! Of kies voor een mooi sieraad in een cadeaudoosje, met een mooie spreuk erbij is het sieraad meteen klaar om gegeven te worden! 


Infinity ketting, voor altijd verbonden

Een absolute bestseller van de site is de infinity ketting, wat met de mooie betekenis erachter ook niet zo gek is! Infintiy staat voor oneindigheid, een onverwaardelijke vriendschap, of de oneindige band tussen moeder en dochter, er zijn oneindig veel keuzes. Ga voor een subtiel kettinkje met glinsterend infinity hangertje of pak het groter uit met een infinity naamketting! Een ontzettend lief cadeau voor elke mama, gemaakt van 925. sterling zilver, voor altijd mooi! Alle sieraden worden verpakt in een lief sieradenbuideltje, meteen klaar om cadeau te geven!