Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 4

Ketting met letter

Een ketting met letter van zilver

Draag je graag zelf een letter ketting van zilver, of ben je op zoek naar een uniek gepersonaliseerd cadeau? Bij KAYA Sieraden kun je kiezen uit een ruim assortiment en verschillende lettertypes. Zo kun je het sieraad samenstellen wat perfect bij jou past. Of bij je BFF, moeder, zus, buurvrouw of aan wie je de zilveren letter ketting ook maar cadeau wil doen. Al onze letter kettingen worden mooi verpakt, direct klaar om cadeau te doen dus! 

Een ketting met letter van echt zilver

Wanneer je op zoek bent naar een mooie letter ketting van écht zilver, dan ben je bij KAYA Sieraden aan het juiste adres. Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van super kwaliteit en het hoogste gehalte zilver. Alle letter kettingen zijn dan ook officieel gekeurd met het .925 keurmerk. We leveren een zilverpoetsdoekje mee, zodat je de initialen ketting altijd weer kunt oppoetsen tot het blinkt en schittert. Een uniek en persoonlijk cadeau dus dat altijd mooi zal blijven. 

Groot assortiment letter ketting van zilver

Bij KAYA hebben we een groot assortiment aan Initial kettingen zilver. Je vindt bij ons bijvoorbeeld kettinkjes waar de letter in de ketting zelf zit. We hebben ook zilveren kettingen waar de letters los aan hangen. Of hou je meer van een ketting graveren, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de elegante disc met letter gravure, een medaillon waar je een letter op kunt laten graveren of een zilveren ketting met een bedel in de vorm van een hartje waarop je de letter(s) kunt laten graveren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de letter ketting goud. Bij KAYA Sieraden kun je kiezen uit meerdere kettingen en je kunt de letter bedels ook aanvullen met andere bedels uit ons assortiment. Zo stel je jouw unieke sieraad helemaal zelf samen.

Zilveren ketting met letter cadeau geven!

Wil je jouw moeder, vriendin, zus, oma of iemand anders verrassen met een ketting met letter echt zilver ? Geef dan een zilveren letter ketting cadeau! Deze ketting met letter is leuk om te geven, maar ook zeker leuk om te krijgen! Je kan zelf kiezen welke letter je wilt laten graveren aan de hanger. Dit kan een voorletter zijn van de persoon aan wie je het geeft of een andere letter zijn van een andere dierbare. Een letter van jezelf kan natuurlijk ook! Je hoeft een letter ketting niet bij één letter te houden. Je kan namelijk ook meerdere letter bedeltjes aan je initial ketting hangen. Je kan het kettinkje met letter geheel naar eigen wens samenstellen. Super leuk om te geven als cadeau of gewoon als verrassing!

Initial ketting van zilver, dé trend van nu!

Tegenwoordig zie je zelfs bekende Nederlanders met de populaire initial ketting. Wil jij ook zo'n trendy letter ketting? Bij KAYA Sieraden willen we dat jij je sieraad kunt personaliseren zodat je toch je eigen twist kunt geven aan jouw unieke sieraad. Je kunt zelfs een eigen ketting met naam creëeren. En of je het sieraad nu koopt voor jezelf of voor een ander, dat maakt ons niks uit. We zorgen ervoor dat jouw bestelling met zorg wordt ingepakt en klaar is om als uniek persoonlijk cadeau uitgepakt te worden. En we leveren altijd een kaartje mee waar je jouw persoonlijke boodschap op kwijt kunt. Persoonlijker kan haast niet!