Reviews (2)
Gerda 03-02-2013 22:48

Ik ben heel goed geholpen door Tanja met het kiezen van de juiste maat. Het armbandje is echt heel mooi, en past precies. Binnen 3 dagen al ontvangen in een mooi sieradenbuideltje waar mijn dochtertje haar armbandje kan bewaren. Helemaal tevreden dus.

Gerda 01-02-2013 12:59

Hele mooie kwaliteit, vooral de pareltjes zijn helemaal perfect en glanzen heel mooi als het licht erop valt. Mijn dochter straalde helemaal toen ze het zag, hihi ;-)

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Armbandje 'Infinity Pink' met hartje

€14,90 Incl. btw
nu besteld = zaterdag 20 april GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: T73475
€14,90 Incl. btw

Dit kinderarmbandje is een waar pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes afgewisseld met Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan het armbandje hangt een bol hartje, symbolisch voor het liefste meisje!

Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede), zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het armbandje is verkrijgbaar in meerdere maten en heeft een verlengkettinkje van 2,5 cm.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.