Reviews (2)
Gerda 03-02-2013 22:48

Ik ben heel goed geholpen door Tanja met het kiezen van de juiste maat. Het armbandje is echt heel mooi, en past precies. Binnen 3 dagen al ontvangen in een mooi sieradenbuideltje waar mijn dochtertje haar armbandje kan bewaren. Helemaal tevreden dus.

Gerda 01-02-2013 12:59

Hele mooie kwaliteit, vooral de pareltjes zijn helemaal perfect en glanzen heel mooi als het licht erop valt. Mijn dochter straalde helemaal toen ze het zag, hihi ;-)

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Kinderarmbandje 'Infinity Pink' met hartje

€14,90 Incl. btw
nu besteld = vrijdag 25 januari GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k196
€14,90 Incl. btw

Dit kinderarmbandje is een waar pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes afgewisseld met Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan het armbandje hangt een bol hartje, symbolisch voor het liefste meisje!

♥ Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden..
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.