Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 8

Ruim assortiment zilveren kettingen voor dames

Kleren maken de man, sieraden de vrouw. Bij KAYA Sieraden vinden we dat je als vrouw nooit genoeg zilveren kettinkjes in je sieradendoosje kunt hebben. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment  dames kettingen voor elke vrouw. Zo kun je je zelf steeds opnieuw (laten) verwennen. Want een sieraad, dat is altijd een feestje om te krijgen. Ga je voor een subtiel, klein kettinkje of liever voor iets opvallenders, bijvoorbeeld met gravure of een zilveren ketting met hanger? Bij KAYA Sieraden is er een zilveren dames ketting voor iedereen! 

Zilveren ketting dames cadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeautje voor jezelf of een ander? Met een zilveren ketting zit je altijd goed! Bij Kaya Sieraden beschikken we over een uitgebreid assortiment zilveren kettinkjes, welke je naar wens kunt personaliseren dankzij verschillende bedels. In onze webshop vind je verschillende kettingen van topkwaliteit zilver, met mooie zilveren hangers. We blijven de trends volgen en breiden ons aanbod in de categorie 'ketting zilver voor dames' dan ook regelmatig uit. Zo ben jij met een zilveren ketting van KAYA Sieraden altijd on trend. De zilveren kettingen van KAYA hebben bijna allemaal een verlengkettinkje, waardoor je op verschillende lengtes kunt dragen. Heel handig wanneer je mee gaat in de layering trend die in 2019 haar opmars maakte.


Zilveren ketting dames, verschillende stijlen

Zoals je inmiddels weet, blijven we bij KAYA altijd on trend. We zorgen dat er binnen ons assortiment verschillende stijlen passen, zo is er voor ieder wat wils. Hoe gaaf is bijvoorbeeld een persoonlijke zilveren naamketting? Een ketting met letter of nog veel persoonlijker; een ketting met vingerafdruk? Je draagt de kinderen hiermee altijd dicht op het hart. Wanneer je liever iets subtielere kettinkjes draagt kun je ook gaan voor de ketting zilver met geboortesteen of letter. Deze kettinkjes lenen zich ook perfect voor het eerder genoemde layeren. 

Een ketting van echt zilver is het mooiste cadeau voor haar

We vinden het belangrijk dat een zilveren dames ketting lang mee gaat. Vaak is een zilveren ketting een cadeau voor haar, en wie weet wordt het zelfs als generatie-sieraad doorgegeven aan een (klein)dochter. We zorgen er daarom voor dat alle zilveren kettinkjes worden gemaakt van massief 925. sterling zilver. Alle kettingen zilver dames zijn voorzien van een E-coating voor een warme kleur, langdurige bescherming en het voorkomen van verkleuring. Zo blijven de kettingen langdurig mooi waardoor je er lang plezier van kunt hebben.