Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

Schakel sieraad

De mooiste sieraden voor de Eid al-Fitr

Laat een uniek cadeau voor de dierbaren om je heen het Suikerfeest oplichten. Luxe sieraden met een gravure of persoonlijke bedel maken dit bijzondere feest extra speciaal. Je viert met elkaar het eindigen van de vastenmaand en met dit cadeau laat je jouw geliefden weten dat je trots op ze bent. Het juweel staat symbool voor de spirituele hervorming die de ontvanger tijdens het vasten heeft doorgemaakt. Het Eid cadeau vormt een tastbaar aandenken aan deze betekenisvolle ervaring en de lessen die hieruit zijn voortgekomen. Bovendien herinnert het sieraad de ontvanger dagelijks aan jullie bijzondere en liefdevolle band. Geef je een persoonlijk eid cadeau aan een vrouw of man, dan geef je eigenlijk meteen een stralende glimlach cadeau. Dit waardevolle geschenk wordt bij KAYA altijd snel verzonden en netjes verpakt in een luxe sieradendoosje of zijden buideltje. Een chique verpakking die je meteen aan de gelukkige ontvanger kunt overhandigen.

Een Suikerfeest cadeau voor hem & haar

Tijdens de Ramadan denk je alvast na over het mooiste Eid cadeau voor jouw vrienden en familieleden. In de webshop van KAYA vind je sieraden voor zowel heren als dames, jong en oud. Van een prachtig samengestelde bedelarmband voor je nichtje tot een .925 sterling zilver of goud vergulde Arabische ketting met naam voor je moeder. Jouw zoons en man verras je met een stoere herenarmband die ze samen kunnen dragen, stoer! Jij bepaalt middels betekenisvolle bedels en een eigen gravure hoe het sieraad eruit ziet, wij zetten het met aandacht en liefde voor je in elkaar. Dankzij dit schitterende Ramadan cadeau sluiten jullie de vastenmaand allemaal in stijl af. Vind jij het toch nog lastig om een sieraad voor een ander uit te kiezen? Onthoud dan dat het vooral gaat om het geven vanuit je hart. Je toont elkaar je liefde en waardering en dat is in dit bijzondere juweel zeker terug te zien. Met al jouw lieve vrienden en familie om je heen kun je je tijdens de Eid al-Fitr niets meer wensen.

Shop sieraden met islamitische tekst

Tijdens deze feestelijke avond komen vrienden en familie in hun mooiste outfit bij elkaar. De huiskamer ziet er feestelijk uit en iedereen brengt heerlijk eten mee. Deze bijzondere gelegenheid wordt ook gebruikt om elkaar te verrassen met betekenisvolle cadeaus. Wat dacht je van een schitterend sieraad als herinnering aan deze vreugdevolle avond? Bij KAYA laat je sieraden voor bijzondere momenten graveren met een persoonlijke tekst. Zo kun je ook voor de Eid al-Fitr een sieraad met eigen tekst laten maken. Lieve wensen en betekenisvolle woorden als Eid Mubarak, Ukhti en al'umu aleaziza graveren we altijd kosteloos op het door jou gekozen sieraad. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gravure in het Arabisch op te geven. En wist je dat je zelfs een handgeschreven tekst of tekening kunt uploaden? Wij nemen jouw handschrift letterlijk voor je over op het sieraad. Zo geef jij jouw geliefde een uniek en persoonlijk islamitisch cadeau dat altijd gedragen wordt.