Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

bedelarmband zilver

Bedelarmband zilver bij KAYA 

Een bijzonder en waardevol cadeau aan jezelf of een ander. Stel zelf de zilveren bedelarmband samen en je weet zeker dat jouw armband uniek is. De verschillende bedeltjes staan symbool voor bijzondere momenten uit het leven. Denk aan betekenisvolle geboortesteentjes, hartjes, sterren en ook graveerbedels en een medaillon zilver. Laat een naam, datum of symbool op de bedel graveren om het sieraad extra persoonlijk te maken. Leuke tip: je kunt de armband later nog aanvullen met nieuwe bedeltjes. Zo maak je van de armband een fysieke verzameling van bijzondere momenten.

Bedelarmband zilver dames

De bedelarmband dames zilver is een ontzettend populair cadeau voor dames. Geef mama of oma een armbandje met de namen van de (klein)kinderen cadeau. Zo draagt ze haar liefdes altijd met zich mee, wat zal ze stralen! Dankzij de verschillende armbanden en vele bedeltjes is er voor iedere mama een passende samenstelling te vinden. Ga je voor de cute balls met zachte uitstraling, of is mama meer van stoer jasseron? Beide armbanden zijn gemaakt van het hoogste materiaal .925 sterling zilver, waardoor ze voor altijd mooi blijven.

Kinder bedelarmband zilver

De bedelarmband zilver is ook zeer geschikt voor kinderen! Bij iedere verjaardag of belangrijke gebeurtenis geef je ze een nieuw bedeltje. Na een aantal jaar is de zilveren bedelarmband veranderd in een drager van mooie herinneringen. Dit armbandje wordt voor altijd bewaard & wellicht geeft ze hem later wel aan haar eigen (klein)kind, hoe prachtig is dat! Bij KAYA maken we sieraden voor iedereen, je shopt de bedelarmband kind dus al vanaf de kleinste maat 10cm. Dankzij het verlengkettinkje van de cute balls groeit de armband met haar mee.  

Bedelarmband zilver | Direct klaar om te geven

Heb je het bedelarmbandje samengesteld en ben je helemaal tevreden? Je plaatst de armband gemakkelijk in het winkelmandje. Zodra jouw bestelling bij ons binnen komt, gaan we voor je aan de slag. De bedeltjes worden met liefde en precisie aan de armband bevestigd. Een eventuele gravure wordt met de hand geplaatst. Omdat we voelen dat dit sieraad een waardevolle betekenis heeft, nemen we hier echt even de tijd voor. Wanneer het sieraad helemaal compleet is, maken we deze gereed voor verzending. Iedere armband wordt netjes verpakt in een luxe sieradendoosje. Leuk om te geven én te krijgen. Het doosje is bovendien een veilige plek om het sieraad netjes in op te bergen. Bestel je losse bedeltjes om aan de armband toe te voegen? Deze worden in een fijn zijden zakje verpakt. Bij iedere bestelling ontvang je van ons een lief kaartje & zilverpoetsdoekje. Af en toe even poetsen en jouw zilveren sieraad blijft voor altijd mooi!

Zilveren bedelarmband van de beste kwaliteit

Omdat deze armbanden meer zijn dan alleen een accessoire, vinden we het belangrijk dat ze een leven lang mee gaan. We noemden het eerder al even: de zilveren bedelarmbandjes bij KAYA worden gemaakt van het hoogste gehalte .925 sterling zilver. De zilveren cute balls worden geregen op stevig staaldraad, zodat het armbandje ook tegen een stootje kan. De sluitinkjes van de armbanden zijn sterke karabijnen haakjes, deze worden voorafgaand aan de verzending altijd even gecontroleerd. Bij KAYA ben jij dus zeker van een kwalitatief sterk en uniek sieraad. Dit geldt namelijk ook voor de zilveren ketting, ring en oorbel.