Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

medaillon zilver

Medaillon zilver bij KAYA Sieraden

Een uniek en waardevol cadeau aan jezelf of een ander. Dankzij een zilveren medaillon draag jij je geliefden voor altijd op het hart. Een kleine, persoonlijke foto bewaar je veilig in het gesloten medaillon. Wat aan de buitenkant een simpel sieraad lijkt, heeft aan de binnenzijde een heel bijzondere betekenis. Een foto van jouw lieve kids, beste vriend(in) of hond. Ook kun je dit sieraad een iets meer beladen betekenis geven. Leg een warme herinnering aan een dierbare vast in dit bijzondere sieraad. 

Foto medaillon zilver

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een medaillon met foto leent zich dan ook als het perfecte cadeautje. Middels een foto ketting laat je de ander weten hoeveel hij of zij voor je betekent. Bij KAYA vind je een hoop verschillende zilveren medaillons. Voor ieder is er een passend medaillon te vinden. Let wel; je dient de foto in de meeste gevallen zelf nog in het sieraad te plaatsen. In enkele gevallen upload je de foto, zodat wij hem voor je in het medaillon kunnen drukken. 

Zilveren medaillon antiek

De medaillon ketting is een klassiek sieraad dat al tijden door dames wordt gedragen. Het zilveren medaillon wordt vanwege zijn (emotionele) waarde van generatie op generatie doorgegeven. Misschien heb jij of heeft iemand in je omgeving ook ooit wel zo'n familie erfstuk gekregen. Bij KAYA steken we dit antieke sieraad in een modern jasje. Middels een vintage look behoudt het sieraad zijn klassieke uitstraling, maar dankzij een persoonlijke gravure en een eigen gekozen ketting maak je het sieraad helemaal eigen. Hoe gaaf is het wanneer je dit super persoonlijke sieraad over een aantal jaar aan je (klein)kind kunt doorgeven?!

Zilveren medaillon voor kinderen

Ook voor de kleine dames vind je bij KAYA een geschikt medaillon. Stel hem zelf samen met een kindermaat ketting en persoonlijke gravure. Een prachtig cadeautje voor haar communie of verjaardag. Dit is een kettinkje dat met veel trots gedragen zal worden!

Medaillon zilver ketting uitbreiden

Om de ketting met het medaillon nog persoonlijker te maken, breid je hem uit met verschillende bedeltjes. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je naast die te lieve foto van de kids ook nog hun geboortesteentjes hebt hangen. De mini letterbedeltjes zilver zijn ook een erg leuke toevoeging aan deze ketting, zeker wanneer je het medaillon zelf liever niet laat graveren. Stel de ketting geheel naar eigen smaak samen met KAYA's ruime aanbod bedeltjes.

Steun stichting Eduki met je aankoop!

KAYA gelooft dat wij als organisatie een steentje kunnen bijdragen aan een goed doel. Omdat we ons graag inzetten voor de toekomst van ieder kind, doneren we per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting draagt zorg voor het leveren van kwalitatief onderwijs aan kinderen in Gambia. Wil je meer weten over de 22 kinderen die we dankzij jou al hebben kunnen helpen? Lees alles over de bijdrage van KAYA aan stichting Eduki.