Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Zilveren slavenarmband met tekst 

Wat een prachtige slavenarmbanden zijn dit! Dankzij de inspirerende teksten zijn deze armbanden originele cadeautjes met betekenis. De bangles zijn verkrijgbaar vanaf €19,90 in .925 sterling zilver, goud en roségoud en ook verkrijgbaar in kindermaat. Een must have in ieder sieraden kistje. Extra speciaal: graveer namen, woorden of speciale data, succes verzekerd.

Slavenarmband zilver, een must have!

Een zilveren slavenarmband - ook wel bangle armband zilver genoemd - is voor veel vrouwen een sieraad dat niet in hun sieradenkistje mag ontbreken. En dat is ook niet zo gek, de subtiele armband past bij elke outfit, combineert lekker met vrijwel iedere damesketting en voegt net dat beetje extra toe. Kaya biedt de .925 sterling zilveren slavenarmband dames in drie verschillende kleuren aan, zilver, goud en rosé goud. Leuk om met elkaar te combineren, of om af te wisselen. Daarnaast zijn de meeste bangles zelfs beschikbaar voor de allerkleinsten, hoe leuk is dat!? Zo kunnen mama en haar mini-me twinnen met dezelfde armband. Je kunt de quote bangles eenvoudig online bestellen, zo haal je de beste kwaliteit in huis en dat voor de laagste prijs. Voor altijd een dierbaar sieraad! 

Slavenarmband zilver massief, het mooiste materiaal 

Onze slavenarmband is gemaakt van de mooiste materialen, van een slavenarmband goud verguld tot een .925 sterling zilver exemplaar. Door zijn fijne uitstraling en elegante vorm is de slavenarmband een écht tijdloos item. De armband is perfect in combinatie met andere armbandjes, kettingen of ringen uit onze collectie en maakt elke outfit af. 

Zilveren slavenarmband, de juiste maat bepalen

Online sieraden bestellen is natuurlijk ideaal, maar het kan wat lastig zijn om de juiste maat te bepalen. Ons advies voor de juiste maat bangle; meet de pols strak en tel daarbij 1 cm op. Dit is een richtlijn die wij aanhouden in het bepalen van onze maten, omdat het op afstand uiteraard lastig bepalen is wat voor jou de beste maat is. Kom je er niet helemaal uit? We helpen je graag! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. 

Zilveren bangles zijn van RVS 

Let op, onze bangles zijn van RVS en dus niet van zilver. Het voordeel van RVS is dat het niet verkleurt en 100% allergievrij is. RVS staat erom bekend dat het supersterk is. RVS sieraden zijn dus niet alleen mooi, het is ook nog eens ontzettend duurzaam.