Filters
Materiaal
Categorie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

3 generaties ketting

Oma, mama en kleindochter - een liefdevolle band voor het leven. Versterk de band dankzij KAYA's 3 generatie sieraden. Jullie dragen alledrie hetzelfde sieraad om jullie band te symboliseren. Een drie generatie ketting met waardevolle betekenis draag je voor altijd op het hart. Bij KAYA maken we gebruik van de mooiste en beste materialen: 925 sterling zilver, 18 karaat Goud verguld of 18 karaat Rosé goud verguld. 

Personaliseer je 3 generaties kettingen

Bij KAYA Sieraden hebben we een leuk assortiment aan drie generaties kettingen. Gaan jullie voor een hanger in de vorm van een hartje of in de vorm van een infinity teken? Maak jullie ketting nog persoonlijker door elkaars naam of een betekenisvolle datum op de bedel te laten graveren. De kettinkjes worden op deze manier extra persoonlijk; stel je drie generaties ketting geheel naar eigen wens samen!

3 generaties sieraden

Draag je het liefst een armbandje of ring? Ook deze zijn te combineren als 3 generatie sieraad. Zo draagt oma een mooi kettinkje, mama een 3 generaties armband en dochter een ring, het kan allemaal! De sieraden staan symbool voor de oneindige liefde die jullie delen. 

Extra liefde in een 4e generatie?

Hebben jullie het geluk met zelfs 4 generaties te zijn? Je kunt natuurlijk altijd nog een sieraad aan jullie set toevoegen. Hoe gaaf is het wanneer je de liefde niet met 3, maar met 4 generaties kunt delen. Voeg gemakkelijk een extra kettinkje aan je bestelling toe.