Een sieraad met kindertekening maken

Tof! Je hebt besloten om die kindertekening van de koelkast te halen en hem op een sieraad te laten plaatsen. Een sieraad voor opa, oma of gewoon voor jezelf als ouders: jij draagt de liefde van je kids straks overal met je mee. En ook de kinderen zijn enorm trots wanneer ze hun kunstwerk straks op een sieraad terugzien. Alleen maar blijdschap! Om het sieraad in de hoogste kwaliteit te leveren, hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet. Neem deze goed door voordat je je bestelling plaatst. 

Ketting disc met kindertekening

Zo moet de tekening eruit zien

Nee, we gaan je niet vertellen wat de kids moeten tekenen of hoe dit eruit moet komen te zien. Wel willen we je een aantal dingen meegeven die ons helpen het beste resultaat op je sieraad te graveren.
 
♡ Zorg dat de tekening gemaakt wordt met zwarte of blauwe pen.
♡ Zorg dat de tekening gemaakt wordt op wit papier.

Liever niet:
♡ Wij kunnen geen kleuren meenemen in de gravure. Lever dus liever geen tekeningen
    met veel kleuren aan: dit is lastig te graveren.
♡ Maak de tekeningen liever niet op gestreept papier: deze gestreepte achtergrond
    wordt dan namelijk meegenomen in de gravure.

Kindertekening maken voor op sieraad

Maak een scherpe foto van de tekening

Is het gelukt een mooi kunstwerk op papier te zetten? Dan is het nu tijd om een goede foto te maken. Het is belangrijk dat je een duidelijke foto maakt, zodat wij de tekening in hoge kwaliteit op je sieraad kunnen plaatsen. We geven je een aantal tips voor het maken van een goede foto: 

♡ Zorg voor voldoende (liefst natuurlijk) licht tijdens het maken van de foto;
♡ Houd je telefoon op ongeveer 15cm van de tekening;
Focus op de tekening door met je vinger op het scherm te tikken;
Maak de foto en check of deze goed scherp is voordat je hem upload bij je bestelling.

Armband disc met kindertekening

Zo! De kinderen hebben een prachtige tekening gemaakt, jij hebt een mooi sieraad uitgekozen en er is een duidelijke foto gemaakt. Bestel nu gemakkelijk je sieraad met kindertekening en wij gaan met liefde voor je aan de slag. Ga jij voor een jasseron armband met kindertekening of past een praktische sleutelhanger met kindertekening beter bij jou? Mocht je twijfelen of de tekening van goede kwaliteit is? Stuur dan een mail naar [email protected] en wij helpen je graag verder!

Wij kijken ernaar uit om jouw bestelling met kindertekening te mogen maken. Niks is mooier dan deze kunstwerkjes voor altijd vast te leggen. 

Auteur: Tanja Rakhou is eigenaar van KAYA Sieraden. Dé sieraden webshop voor gepersonaliseerde sieraden voor een scherpe prijs en degelijke kwaliteit.