Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

ketting met naam zilver

Naamketting van zilver, speciaal voor jou!

Een ketting met naam in sterling zilver, het is dé trend van dit moment. Kies je voor je eigen naam, of ga je voor een ketting met de naam van je kinderen, BFF of grote liefde. Bij KAYA Sieraden vind je een rijke collectie zilveren naamkettingen, gemaakt van de beste kwaliteit sterling zilver. En dat voor een fijne prijs en supersnelle levertijden. Bekijk gauw onze collectie! 

Naamketting zilver voor de liefste mama 

Niks is zo sterk als de liefde tussen een moeder en haar kinderen. Hoe mooi is het als je deze liefdevolle band kunt laten zien met een zilveren naamketting? Ook als de kinderen niet in de buurt zijn kan mama haar kinderen op het hart dragen met dit bijzondere sieraad van écht zilver. Elke moeder zal tot tranen geroerd zijn met dit mooie cadeau. Bij KAYA Sieraden worden alle sieraden met zorg en aandacht verpakt in een luxe cadeauverpakking. Er zit ook een kaartje bij waar je jouw persoonlijke boodschap kunt opschrijven. Zeker weten dat je met dit cadeau punten scoort bij de allerliefste moeder!

Ketting met naam, zilver van de beste kwaliteit 

Al onze zilveren sieraden zijn gemaakt van sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver waar sieraden van gemaakt worden, de beste kwaliteit die je kunt krijgen dus. Dit blijft voor altijd mooi. We leveren een zilverpoetsdoekje mee. Is de zilveren naamketting een beetje dof geworden? Geen probleem, even poetsen en hij is weer als nieuw. Zo kun je jouw sieraad voor altijd blinkend mooi houden. Handig toch!  

Zilveren naamketting in verschillende lettertypes

Ben jij een stoer type en ga je voor een blokletter, of past een sierlijke letter meer bij jou? Of je nou je eigen naam of die van je grote liefde wil, of je nou een Oerhollandse of Arabische naamketting zoekt, bij KAYA slaag je altijd als je op zoek bent naar een zilveren naamketting. Ga je liever voor de naamketting goud? Ook dat is bij KAYA natuurlijk mogelijk. Of hou je ervan om een mooie set samen te stellen? Combineer de naamketting met een ketting met letter, die je naar wens kunt personaliseren. 

Zilveren ketting met naam graveren

In ons assortiment vind je ook zilveren kettingen waar je de naam van jezelf of je geliefde op kunt laten graveren. Laat de namen van je geliefden op jouw favoriete ketting graveren. Wist je dat je ook een gegraveerde ketting zelf kan samenstellen? We hebben graveerbedels in de vorm van hartjes, sterren, discs en nog veel meer vormen. Wij graveren op de hanger wat je maar wil; naam, datum of bijvoorbeeld een hartje of sterretje. Daarnaast kun je uit ons assortiment bedels kiezen welke je er nog meer aan wil om een volledig gepersonaliseerde ketting samen te stellen. We monteren alle bedels aan een stevige ketting. Door-en-door zilver natuurlijk, voor altijd mooi!