Doopcadeau voor de allerkleinste: een zilveren dooparmbandje met parels.

dooparmbandjes zilverdooparmbandjes van écht zilver, blijvend voor altijd


Op zoek naar een uniek doopcadeau? De doop van een baby is een bijzonder moment waar je graag wat blijvends wilt geven. Iets wat de baby op de grote dag kan dragen én wat daarna ook een mooi aandenken is voor later. Door deze gedachte is onze collectie doop armbandjes ontstaan, gemaakt van echt zilver. Alle onderdelen van de doop armbandjes zijn door -en- door gemaakt van .925 zilver, van bedeltje, slotje tot verlengkettinkje. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama
Pagina 1 van 3


Lief kado voor doop, luxe verpakt - gelijk klaar om te geven! 

Het babytje draagt vast een lief doopjurkje dat misschien wel van generatie tot generatie is doorgegeven. Om het kleine meisje nog meer te laten stralen ontwierp KAYA een bijzonder doop kado: speciale dooparmbandjes. KAYA gebruikt hierbij alleen de mooiste materialen: échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes, zilver en glinsterende kristallen. Dit is vast het mooiste kado van het doopfeest! Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, mooi om het doop kado in te bewaren als bijzondere herinnering aan deze dag. Met het bijgeleverde zilverpoetsdoekje kan je het doopjuweeltje eenvoudig weer oppoetsen. Wie weet wordt dit dooparmandje net als het doopjurk ook wel doorgegeven op de volgende generatie!

Doop kado tip: Moeder & Dochter dooparmbandjes om samen te dragen

“Keeping the memory alive”, dit is waar Tanja Rakhou (oprichtster) aan dacht toen ze bij de baby dooparmbandjes bijpassende mama armbandjes ontwierp. Hoe symbolisch; mama en baby tijdens de doop hetzelfde sieraad als teken voor hun verbondenheid. Ontzettend lief en een fijne manier om zo op deze speciale dag terug te kijken. 

Donatie aan Gambia per doop juweeltje

Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht doopsieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen: misschien wel het mooiste juweel dat er is…

★ Bijna alle zilveren doopjuweeltjes voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★