Doopcadeau voor de allerkleinste: een zilveren dooparmbandje met parels.

dooparmbandjes zilverdooparmbandjes van écht zilver, blijvend voor altijd


Op zoek naar een uniek doopcadeau? De doop van een baby is een bijzonder moment waar je graag wat blijvends wilt geven. Iets wat de baby op de grote dag kan dragen én wat daarna ook een mooi aandenken is voor later. Door deze gedachte is onze collectie doop armbandjes ontstaan, gemaakt van echt zilver. Alle onderdelen van de doop armbandjes zijn door -en- door gemaakt van .925 zilver, van bedeltje, slotje tot verlengkettinkje. 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3


Zilveren dooparmbandje, luxe verpakt | Kaya Sieraden

Het babytje draagt vast een lief doopjurkje dat misschien wel van generatie op generatie is doorgegeven. Om het kleine meisje nog meer te laten stralen hebben wij van Kaya Sieraden een bijzonder doop cadeau ontwerpen. Zo vind je in onze webshop speciale zilveren dooparmbandjes. Bij het maken van de zilveren dooparmbandjes wordt er allen gebruik gemaakt van de mooiste en beste materialen. Zo zijn onze dooparmbandjes gemaakt van echte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes, uitstekende kwaliteit zilver en glinsterende kristallen. Dit is van het mooiste cadeau van het doopfeest. Elk doopsieraad wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, mooi om het doop cadeau in te waren als bijzondere herinnering aan deze dag. Met het bijgeleverde zilverpoetsdoekje kan je het doopjuweeltje eenvoudig weer oppoetsen. Wie weet wordt dit dooparmbandje, net als het doopjurkje, ook wel doorgegeven op de volgende generatie.    

 

Moeder en dochter zilveren dooparmbandjes om samen te dragen

Om op een leuke en fijne manier terug te denken aan de dag van de doop, zijn er deze speciale doopsieraden. De zilveren dooparmbandjes van Kaya Sieraden zorgen voor een nog betere herinnering aan deze special dag. Voor de moeder is deze dag vaak nog specialer, een baby herinnerd zich dit waarschijnlijk niet meer. Maar door een mooi dooparmbandje kan ze er wel iedere keer aan herinnerd worden. De zilveren dooparmbandjes zijn voor baby’s, maar ook voor moeders hebben wij bijpassende armbandjes. Zo kun je een mooi moeder en dochter dooparmbandje in onze webshop kopen. Zo’n zilveren dooparmbandje is een ontzettend lief en een fijne manier om zo op deze speciale dag terug te kijken. Het moeder en dochter doop sieraad staat dan als teken voor de verbondenheid. De dooparmbandjes zijn gemaakt van uitermate goede kwaliteit zilver en blijven daardoor lang mooi. Je kunt verschillende dooparmbandjes bij ons bestellen en daarnaast kun je ze ook nog personaliseren door bijvoorbeeld het bedeltje te laten graveren.

 

Dooparmbandjes (zilver) en andere geloofssieraden online kopen

Voor de mooiste en uniekste zilveren dooparmbandjes ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. In onze webshop vind je verschillende dooparmbandjes in het zilver die allemaal een unieke uitstraling hebben en de herinnering van die ene speciale dag goed laten zien. De dooparmbandjes zijn nog een paar jaar door te dragen, door een handig verlengkettinkje. Toch zal er een tijd zijn dat het zilveren dooparmbandje niet meer zal passen, dan kun je deze opbergen om als herinnering te bewaren.

Omdat Kaya Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht doopsieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar schoon kunnen. Zo wordt het doopjuweel nog bijzonderder en anderen helpen is misschien wel het mooiste juweel dat er is. Voor meer informatie hierover of over onze prachtige zilveren dooparmbandjes, kun je contact met ons opnemen. Naast dooparmbandjes beschikken wij over nog veel meer prachtige sieraden. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan bijzondere sieraden met een betekenis en bestel deze direct online!

 

★ Bijna alle zilveren doopjuweeltjes voor 16.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! ★