Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Prijs
Filters
Pagina 1 van 2

babyarmbandje goudGouden baby armbandje voor de kersverse spruit

Een gouden armbandje voor de baby, terug van weggeweest! Je herrinert je vast nog wel je eigen armbandje van vroeger, met je naam erin gegraveerd. Deze hype is terug van weggeweest en de armbandjes zijn naast praktisch (denk telefoonnummer van papa en mama) ook nog eens super hip. Bij Kaya laat je het gouden of zilveren baby armbandje met veel liefde en precisie graveren. Om het helemaal af te maken kies je extra bedeltje welke we voor je aan de armband hangen.

Babyarmband goud, het mooiste kraamcadeau 

Het leukste kraamcadeau met naam om te geven én te krijgen. Een gepersonaliseerd gouden baby armbandje. Het armbandje zal een prachtige tastbare herinnering zijn aan de geboorte. Dankzij Kaya's verlengkettinkje aan bijna ieder armbandje, groeit het met de kleine mee. Zo heeft hij of zij er jaren lang plezier van. Niet alleen de baby, maar ook mama en papa zullen van dit babyshower cadeau gaan stralen.

Baby armbandje met naam goud verguld, extra persoonlijk

Extra persoonlijk maak je het baby armbandje goud met een naam- of tekstbedel. We graveren graag de geboortedatum, voornaam of een betekenisvol symbool. Extra gaaf; de baby armband goud laten graveren met een handgeschreven tekst. Ja, door jou zelf handgeschreven dus! Met dit bijzondere persoonlijke baby armbandje met naam kun je zeker aankomen, succes verzekerd. 

Gouden armbandje voor je baby, een tastbare herinnering

Het gouden baby armbandje is een mooie herinnering aan een bijzonder moment. De geboorte, doop of eerste verjaardag symboliseer je met een gegraveerde naam of datum in het armbandje. Wanneer het om baby sieraden gaat, vinden we het belangrijk om het volgende aan ouders en andere verzorgers mee te geven: zorg dat de baby het armbandje nooit zonder toezicht draagt. Neem het af tijdens het slapen & badderen en let op met kleine bedeltjes. Wij geloven dat een sieraad als dit vooral een fijne en tastbare herinnering is.