Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Nu ook gepersonaliseerde accessoires bij KAYA Sieraden!

Misschien kende je KAYA Sieraden al van de gepersonaliseerde sieraden. Maar wist je dat we sinds kort ook een mooie collectie accessoires hebben die je kunt laten personaliseren? Of je nu een naam, datum, initialen of een stukje tekst wil laten bedrukken, het kan allemaal! Jij kiest de kleur en tekst, wij doen de rest. Vandaag besteld is meestal morgen al in huis. Check voor de zekerheid de actuele levertijd die je kunt vinden bij het product en tijdens het afrekenen, dan weet je zeker dat je jouw gepersonaliseerde accessoire op tijd in huis hebt. 

Welke accessoires kan ik personaliseren?

Op dit moment kun je de volgende accessoires voorzien van een persoonlijke opdruk:

- Gepersonaliseerde leren sieraden organizer
- Gepersonaliseerde leren clutch
- Gepersonaliseerde manchetknopen
- Gepersonaliseerde sleutelhanger

Houd onze site in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief laten we onze trouwe fans als eerste weten wanneer er nieuwe producten online staan. 

Een accessoire met opdruk, ideaal relatiegeschenk

Bij KAYA Sieraden werken we graag samen met groepen die op zoek zijn naar een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk. Een portemonnee met jouw opdruk voor al jouw teamgenoten? Voor ieder personeelslid een sleutelhanger met een mooie tekst? Grote aantallen is voor ons geen probleem, alle producten hebben we ruim op voorraad liggen en we hebben ruime productie capaciteit. We denken en ontwerpen graag met je mee. Wil je er meer over weten, neem dan even contact op met onze klantenservice en dan helpen we je graag.

Accessoires met naam voor het goede doel | Stichting Eduki

Steun met jouw aankoop het goede doel! Voor ieder verkocht item, ongeacht of het sieraden of accessoires betreft, doneren we een deel van het aankoopbedrag aan Stichting Eduki. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Wanneer je dus bijvoorbeeld je gepersonaliseerde sieraden organizer koopt bij KAYA Sieraden, draag ook jij bij aan dit mooie goede doel!