Kindersieraden van KAYA: kinderarmbandjes, oorbellen en kettingen

Kindersieraden online bestellen? KAYA maakt ze stuk voor stuk als aandenken aan bijzondere momenten zoals doopcommunieverjaardag of bruiloft. Geen plastic of houten sieraden, maar échte kinderjuweeltjes gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en Swarovski kristallen. Alle kindersieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met zilverpoetsdoekje, gelijk klaar om te geven. Zo heb je een luxe kinderjuweel dat jaren meegaat, en voor later een tastbare herinnering vormt.

Baby armbandjes van zoetwaterparels, het mooiste cadeau van het kraamfeest

Ga je op kraamvisitie en wil je ook wel eens wat anders aan de kersverse mama geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende pareltjes is het perfecte kraamcadeau om je zwangere zus of vriendin te verrassen! Heel lief om haar mollige babypolsje voor haar eerste fotoshoot en voor later een tastbare herinnering aan haar babytijd. Wil je nog meer uitpakken? We hebben bij veel kinderarmandjes bijpassende armbandjes voor mama om samen met haar baby te dragen, hoe lief is dat?
 

Kinderketting van écht zilver: maak haar outfit helemaal!

Naast onze uitgebreide collectie kinderarmbandjes heeft KAYA ook een collectie kinderkettingen. Maak haar outfit helemaal af met zo'n mooie set. Gemaakt van de allermooiste zoetwaterparels. Zo is de glanzende kinderketting extra sterk en soepel, wel zo fijn voor kleine dames. Met een prijs van €21,95 niet voor niets een van KAYA haar bestsellers!

Donatie aan Gambia per kindersieraad

Omdat KAYA sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht kindersieraad een bedrag aan een stichting die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Zo maak je bij aankoop van een kinderjuweel niet alleen je eigen kind blij, maar ook een in Gambia.
 

★ Bijna alle kindersieraden: vóór 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden ★