Moeder dochter ketting setje écht zilver, symbolisch voor jullie band!

moeder dochter kettingenzilveren moeder en dochter kettingen, om sámen te dragen!


Wat lief voor moeder & dochter!  Twee identieke sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. Alle moeder dochter kettingen worden gemaakt van echt zilver, zo blijft het voor altijd mooi, net als jullie connectie samen. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' ketting? 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3

Moeder dochter ketting zilver | Kaya Sieraden

Een mooi sieraad die de liefde tussen moeder en dochter symboliseert. Met een zilveren ketting die je beide draagt, kun je laten zien dat jullie bij elkaar horen. Zo draag je elkaar altijd dicht bij het hart en wordt je altijd weer herinnerd aan jullie liefde en verbondenheid met elkaar. In de webshop van Kaya Sieraden vind je deze prachtige moeder en dochter kettingen. De kettingen zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materialen, hierdoor zijn ze erg stevig en gaan ze voor altijd mee. Bij alle zilveren moeder dochter kettingen kan je voordelig een extra zilveren kinder ketting bijbestellen. Speciaal voor trotse mama’s van meer dochters. Natuurlijk hebben we ook aan oma gedacht, voor haal bestel je ook eenvoudig een extra dames ketting. Wat zullen jullie stralen met deze prachtige zilveren familie-set!

 

Zilveren ketting voor jou en je mini-me

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad dat de liefde tussen jou en je dochter symboliseert? Dan ben je bij Kaya Sieraden aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een ruim aanbod aan mooiste zilveren ketting zowel voor moeder als voor dochter. Daarnaast zijn deze sets ook geschikt voor moeder met meerdere dochters. Voor onze mama en dochter collectie gebruiken we alleen de allerbeste materialen. Al onze kettingen zijn gemaakt van het hoogste gehalte 925. Sterling zilver, zodat ze een heel leven lang mooi blijven. De sieraden worden daarnaast ook luxe verpakt in een sieradenbuideltje, hierbij wordt een zilverpoetsdoekje geleverd om zo de zilveren ketting mooi te houden. Daarnaast zit er ook een lief wenskaartje bij, op deze manier is het gelijk klaar om te geven.

 

Een cadeau voor je moeder of je dochter? Bestel het hier

De moeder en dochter kettingen kunne prima als cadeau gegeven worden en dit kan voor verschillende gelegenheden. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen in onze webshop, zo kun je kiezen voor een mooie ronde hanger met ene hartje en een prachtige parel. Daarnaast zijn de infinity moeder en dochter kettingen ook erg populair. Zo hebben we nog veel meer prachtige zilveren moeder dochter kettingen van topkwaliteit en dat voor de beste prijzen.

Door de bijzondere betekenis van de sieraden krijgen we regelmatig het verzoek om de moeder en dochter kettingen in twee volwassen maten te leveren. Dus je moeder bijvoorbeeld het slotje en jij het sleuteltje. Natuurlijk kan dat bij ons en ook gewoon zonder meerkosten. Het is dan wel van belang dat je bij de leeftijd van de dochter op de oudste leeftijd klikt. Daarnaast kun je bij het afrekenen een opmerking toevoegen en daarin aangeven dat het twee dameskettingen moeten zijn. Voor meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor je klaar en helpen je verder bij het uitzoeken van de mooiste sieraden!